KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Valioliigakierrokselta nostetaan esiin Bournemouthin ja Cardiffin välinen kamppailu. Walesista tuleva sarjanousija on vaikeuksissa avausottelussaan.

Kotijoukkue Bournemouth nousi Valioliigaan kolme vuotta sitten. Cherries on ollut siitä lähtien aliarvostettu joukkue vedonlyöntimarkkinoilla, mutta sementoinut itsensä keskikastiin parin viime kauden aikana. Edellinen sesonki päättyi sijaan 12, ja Bournemouth jäi top kympistä ulos ainoastaan heikomman maalieronsa vuoksi.

Joukkueen managerina jatkaa vasta 40-vuotias ex-pelaaja Eddie Howe, joka on luotsannut Bournemouthia menestyksekkäästi jo kaudesta 2012 lähtien. Cherries ei menettänyt yhtään merkittävää pelaajaa siirtomarkkinoilla, joten joukkueen on helppo lähteä uuteen kauteen minimaalisilla muutoksilla. Tärkein hankinta oli 25 miljoonaa maksanut keskikenttäpelaaja Jefferson Lerma.

Cardiff palaa Valioliigatasolle neljän vuoden tauon jälkeen. Edellinen yritys päättyi heikosti Ole-Gunnar Solskjaerin komennuksessa. Nyt managerina on kokenut Neil Warnock, joka on toista kautta Cardiffin peräsimessä.

Sarjanousijan kaikki runkopelaajat jatkavat viime kaudesta. Hyökkäyspäätä on vahvistettu Norwichin Josh Murphyllä sekä Bristol Cityn Bobby Reidillä. Kokonaisuutena Cardiff on liigan heikoin joukkue.

Nousijoiden yllätyssaumat ovat perinteisesti aina parhaimmillaan liigan alkukierroksilla. Tällä kertaa vedot otetaan silti Bournemouthin suuntaan, kun tarjolla on sen verran mukavia kertoimia. Lapulle lähtee kotivoitto in markkinatopilla 1,96 (todennäköisyysarvio 58%).

Tämän lisäksi myös yli 2,5 maalia kertoimella 2,08 riittää hienosti peleihin. Bournemouth on kuulunut koko Valioliigahistoriansa ajan liigan runsasmaalisimpiin joukkueisiin. Viimeisessä harjoituspelissä se murskasi mm. Marseillen maalein 5-2. Cardiff oli Championshipissä hyvin vähämaalinen ja kompakti joukkue, mutta Valioliigassa on toinen ääni kellossa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!