Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Wolves DNB

KERROIN

2.57
0
pv
0
t
0
min
0
s

Eurooppa-liigassa pelataan puolivälieriä, eli mukana on enää kahdeksan joukkuetta. Inter ja Manchester United ovat jo selvittäneet tiensä välieriin. Huomaa, että ottelut pelataan puolueettomalla kentällä, ja voittaja ratkaistaan yhdellä ottelulla. Wolves ja Sevilla kohtaavat Saksan Duisburgissa tyhjällä stadionilla.

Wolves päätyi Valioliigassa lopulta sijalle 7, joka oli täsmälleen sama lukema kuin vuosi sitten. Kausi oli huikea menestys, ja Wolves oli yksi sarjan vaikeimmin voitettavista joukkueista. Vain Liverpool ja Manchester United hävisivät vähemmän otteluita.

Wolves selvitti sesongin myös todella hyvin ilman vaikeita loukkaantumisia. Joukkue ei harrastanut pahemmin rotaatiota edes koronabreikin jälkeen, mutta avainmiesten suoritustaso pysyi korkealla. Muutaman viikon lepo on tullut varmasti hyvään paikkaan.

Sevilla pelasi myös erinomaisen kauden sijoittuen La Ligassa neljänneksi. Joukkue oli vielä koronabreikin jälkeen tiukassa taistelussa mm. Getafen ja Real Sociedadin kanssa, mutta lopulta Sevillan marginaali oli 5. sijaan peräti 10 pistettä.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!
Fanteam Sportsbook bonus

Kevät ja kesä oli Sevillan kannalta erinomainen, sillä joukkue ei hävinnyt koronatauon jälkeen yhtään ottelua. Itse asiassa Sevilla on edellisen kerran hävinnyt noin kuusi kuukautta ja 18 ottelua sitten. Viime viikolla espanjalaiset pistivät myös AS Roman pakettiin Eurooppa-liigassa maalein 2-0.

Vastakkain on kaksi laadukasta joukkuetta, jotka ovat olleet viimeisen vuoden ajan erittäin vaikeasti voitettavia omissa sarjoissaan. Sevilla on kiistatta hieman vahvempi, mutta ei joukkue voi puolueettomalla kentällä olla suuri suosikki.

Betsaamme Wolves DNB Coolbetin 2,57 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 44%. Aasialainen +0 tasoitus on sama veto. Voit myös harkita ”To Qualify” betsiä eli vetoa jatkoon menosta, jolle on tarjolla noin 2,40-2,45 tasoisia kertoimia.

DNB ja aasialainen +0 -veto palauttavat panoksen, jos ottelu menee jatkoajalle.  To Qualify veto puolestaan osuu, jos Wolves menee jatkoon jatkoajan tai rangaistuspotkujen jälkeen.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *