Pelivihje,Ravit,Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon Toto-65 kierros pelataan kahdella varmalla. Toisen kohteen Orvar Iver on ollut huippu iskussa koko jo kauan. Orvar Iverillä on ykkösradalta pieni pussitus vaara olemassa, mutta mikäli Hannu Torvinen saa orin askeleet osumaan lankulle, löytyy lähtönopeutta sen verran että keulajuoksu on kyllä ihan mahdollinen. Siitä nykykuntoista Orvar Iveriä olisi erittäin paha ohittaa. Toinen varma otetaan viidennestä kohteesta. Hurja luokkainen Amazing Warrior palaa tauolta suoraan varmaksi. Keulapaikka lienee tarjolla, koska kukaan tuskin haluaa ajaa Amazing Warrioria vastaan, kun tämä ilmestyy kuolemanpaikalle vaatimaan vauhtia.

Avauskohteeseen laitetaan paljon merkkejä. Rastaaminen aloitetaan Samvais:sista jonka ei tarvi nyt osallistua alkukiihdytykseen, vaan kaikki paukut säästyy kiriin. Goodygoodytwoshoes lataa lähtöön ja päässee keulaan. Borin T.N. on kanuunakunnossa ja ihan mahdollinen voittaja, mikäli ei jää pussiin. Mukaan vielä hiukan unohdettu Hill Yes 5% ja ylivauhdin varalle takarivin Mask Off ja BWT Danger.

Myös kolmas kohde on tasinen. Blue Max Inn avaa keulaan ja kuuluu siitä joka lapulle. Takarivin Salty Dog ja Que Tal ovat kovia hevosia ja kuuluvat myös ajoissa lapulle. Make a Wish H.C. teki 28.7 Vermossa aivan hurjan kirin takapareista ja ehti kolmanneksi. Mukaan vielä harvakseltaan starttaillut Elliot.

Neljännen kohteen rastaaminen aloitetaan tätä kovemmissakin lähdöissä juosseesta Mr Big Starista. Ruuna tarvitsee takarivistä hiukan tuuriakin, mutta vauhdit riittävät tämän lähdön voittoon. Yolo Savoy oli esimerkiksi Suurhollolan finaalissa ihan hyvä viides, häviten vain koville hevosille. Queen Of Pirates ja Capercaillie Cock saavat hyvän reissun lähellä kärkeä.

Päätöskohteen pelaaminen aloitetaan hurja luokkaisesta Staro Miamista. Viimeksi Seinäjoella Staro Miami tuli pussissa maaliin keulasta voittaneen Willow Priden takana, eikä saanut kunnon mahdollisuutta. Lady Luck, Ice Wine ja Dream Girl iskevät kiihdytyksessä lujaa yhteen ja se kuka keulaan pääsee, on vahvoilla. Vihjerivin ulkopuolelle jää luokkatamma Stoneisle Ocean suoraan tauolta. Tälle vahva pelisuositus suurempiin systeemeihin.

Lähtö1: 1,4,5,6,9,10

Lähtö2: 1

Lähtö3: 2,5,6,9,10

Lähtö4: 1,3,6,10

Lähtö5: 7

Lähtö6: 1,2,3,9 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *