KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissä pelataan lauantaina täysi 12 ottelun kierros. Mielenkiintoisin pelikohde löytyy Sheffield Wednesdayn ja Hull Cityn kohtaamisesta.

Kotijoukkue Sheffield Weds oli viime kaudella sarjan 15. paras joukkue. Pöllöt romahtivat rajusti nousukarsintafinaalista putoamistaisteluun, mutta meno sentään parani huomattavasti kauden loppua kohti. Sesonki meni pilalle järkyttävän loukkaantumissuman vuoksi, mikä söi etenkin joukkueen hyökkäystehoja.

Nyt Sheffield Weds pääsee kauteen paremmista asetelmista, ja pitkään sivussa olleet runkopelaajat ovat taas käytettävissä. Avausottelu meni silti penkin alle, sillä Weds taipui nousija Wiganin kotiluolassa maalein 3-2.

Vierasjoukkue Hull oli peli-ideana maanantaina, jolloin Tiikerit kohtasi Aston Villan kotonaan. Ottelun alku lupasi hyvää, sillä Hull siirtyi 1-0 johtoon Evandron maalilla vain 7. minuutin jälkeen. Lopputuloksena oli kuitenkin ansaittu 1-3 tappio.

Hull aloittaa nyt toisen kautensa Championship-tasolla Valioliigasta putoamisen jälkeen. Joukkue meni vuosi sitten lähes kokonaan uusiksi, ja kesän aikana Tiikerit menetti myös ykköstykki Abel Hernandezin. Tästä huolimatta hyökkäysvoimaa kyllä löytyy, ja osumia tarvitaan myös lauantaina.

Ottelun peli-idea on yli 2,5 maalia Pinnaclen 2,03 kertoimella (todennäköisyysarvio 58%). Hull oli viime kaudella koko sarjan runsasmaalisin joukkue, ja sama meno näyttää jatkuvan. Joukkueen puolustus oli yksi sarjan heikoimmista, ja Villa pääsi maanantainakin tekopaikoille vaarallisen paljon.

Sheffield Weds muuttui myös viime kauden edetessä hyvin runsasmaliseksi: peräti 10/15 viimeisestä ottelusta oli yli 2,5 maalin tuloksia. Joukkueen avauspeli oli myös hyvin runsasmaalinen. Sheffield Wedsin voitto kertoimella 2,35 ilta kelpaa myös pikkupeleihin (todennäköisyysarvio 46%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!