Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Uusi Liigakausi käynnistyy perjantaina seitsemällä ottelulla. Yksi avauskierroksen parhaista peli-ideoista löytyy KalPan ja Jukureiden kohtaamisesta.

KalPa on kärsinyt koko harjoituskauden pahasta loukkaantumissumasta. Kärkipään hyökkääjistä sivussa on ollut mm. joukkueen selkeä ykköskeskushyökkääjä Jaakko Rissanen, viime kaudella läpimurron tehnyt unkarilaishyökkääjä Sebok, kärkipään laitahyökkääjät Ruuttu ja Texier sekä runkopuolustaja Seppälä.

Joukkue ei ole siis päässyt harjoittelemaan normaaleilla ketjukoostumuksilla juuri lainkaan, mikä ei voi olla näkymättä sarjan alussa. Ykkössentteri Rissasen pelaaminen on myös epävarmaa.

On syytä muistaa, että KalPa on hyvin nuori ryhmä. Joukkueessa on toki paljon läpimurron partaalla olevia nuoria lahjakkaita pelaajia, mutta tottuminen Liigaan ottanee monen kohdalla kuitenkin hieman aikaa. Maalivahtiosastolla harjoituskauden perusteella Godla on selkeä ykkösvalinta. Hovinen on ollut erittäin epävarma.

Jukurit on toki ehdottomasti materiaalia katsottaessa sarjan heikoin ryhmä. Joukkue on saanut kuitenkin valmistautua kauteen selkeästi KalPaa ehjemmin. Harjoituskausi on mennyt vaihtelevasti – suurin parantamisen kohde on ehdottomasti puolustuspelaaminen. Aho on lyömässä isoa haastetta Rajaniemelle ykkösmaalivahdin paikasta.

Alkukausi on lähtökohtaisesti altavastaajille paras sauma yllätyksiin. Tämän ottelun alkuasetelma huomioon ottaen on Jukurit moneyline suorastaan pakkovalinta Unibetin 2.50 kertoimella. Odotettavaa on, että pelipäivänä ei näitä 2.5 tasoisia ml-kertoimia enää nähdä.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!