Detroit-New York O9,5

KERROIN

1.89
0
pv
0
t
0
min
0
s

Detroit Tigers-New York Yankees (01:40)

Detroit Tigersin kausi on ollut surkea. Vaikka odotukset ennen kautta eivät olleet korkealla, on joukkue suoriutunut vaatimattomia odotuksiakin heikommin. Jos viimeiset 19 ottelua sujuu samaan tahtiin kuin kausi tähän asti, jää joukkueelta saavuttamatta 50 voiton rajapyykki. Tähän saavutukseen on vuoden 1962 jälkeen yltänyt kaksi joukkuetta; Baltimore Orioles vuonna 2018 ja Detroit vuonna 2003. New York Yankeesin kausi taas on sujunut erinomaisesti. Joukkueella on jo kasassa 95 voittoa ja voittaa divisioonansa hyvin suurella todennäköisyydellä. Illan otteluun (paikallista aikaa) Tigersin kotikentällä se lähteekin selkeänä ennakkosuosikkina.

Molemmat joukkueet aloittavat syöttäjillä joiden alkukausi sujui odotusten mukaisesti, mutta suorittaminen kauden toisella puoliskolla on ollut selkeästi alavireistä. Yankeesin veteraani CC Sabathia ja Tigersin Matt Boyd ovat molemmat vasenkätisiä syöttäjiä, joista kumpikaan ei lukeudu sarjaan kärkipään pelaajiin. Joukkueet kohtasivat eilen ja tämän kohtaamisen voitti Detroit lukemin 12-11. Tttelussa Yankees käytti kahdeksaa ja Tigers seitsemää syöttäjää. Kun kumpikaan tämän illan ottelun syöttäjästä ei ole parhaassa mahdollisessa vireessä onkin mahdollista, että ottelussa tullaan tarvitsemaan paljon ”varakäsiä”. Kun iso osa joukkueen bullpeneistä syötti eilen nähdään illan ottelussa mahdollisesti väsyneitä käsiä.

Aloitussyöttäjien alavireisyyden ja vaihtosyöttäjien suuren kuormituksen vuoksi ennakoimme ottelussa nähtävän paljon juoksuja.

Pelataan Detroit Tigers-New York Yankees Yli 9,5 juoksua ilta kertoimella 1,89 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *