Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tornion kierros pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen Armani Press sopivassa porukassa katapulttiavaajana lähellä koko matkan johtoa. Oulussa 28.8 Armani Press tuli pussissa maaliin, aivan kaikki tallella kovan Troopers:n voittamassa lähdössä. Viimeksi keulaan päästessään Armani Press lopetti 10,5-vauhtia, eikä samanlaisella lopetuksella ole tässä kukaan tulossa ohi. Toinen varma on kuudennen kohteen Jokivarren Kunkku. Lahja sarjassa starttaava Kunkku pääsee juoksuradalta tuulispäänä matkaan ja hakee keulat viimeistään ensimmäisellä takasuoralla. On vaikea nähdä kenenkään tulevan tästä porukasta Kunkusta ohi.

Avauskohteen suosikki Whogonow varmistetaan kahdella valjakolla. Enjoy’s Paycheck voitti Rovaniemellä napakalla kirillä johtavan takaa. Nyt juoksupaikka lienee Whogonow:n selkä, mistä kiriluukku kyllä auennee. Memento Vivere on kanuuna kunnossa ja omaa kovan kirin. 9-Radalta Memento Vivere pääsee lähelle kärkeä.

Toisessa lähdössä Nompparilla on pelattu jopa 25% ja siitä vedetään ohipeli. Tasainen avaaja on loukkupaikalla 1-radalla ja jäänee sisäradan syövereihin. Suosikki Kopran Taisto on joko/tai hevonen. Huonona päivänä ei kiinnosta oikein tehdä töitä, mutta hyvänä päivänä pesee tämän porukan mennen tullen. Harjujen Roomeo on voittanut kovempiakin lähtöjä, vaikka viimeaikoina on ollut vaisumpaa. Kuuraparta juuttui Rovaniemellä kolmannelle radalle, mutta runnoi siitä silti toiseksi. Passin Liinu on riittävän nopea voittamaan, mikäli saa hyvän juoksun.

Kolmas kohde on aina vaikea, tammojen 16 valjakon tasoitusajo. Zolance yrittää 1-radalta karkuun kovia takamatkalaisia. Esimerkiksi 40m pakilta yksinään lähtevällä Amanda Rose:lla on siis 15 valjakkoa kierrettävänään. Ridgehead Laurette nousee voimillaan korkealle, jos vain ravaa. B.G. Emma voitti Oulussa nappireissun jälkeen ja on nyt varottava. Zola Soft pääsee juoksuradalta hyvin matkaan ja kuuluu ajoissa peleihin. Mukaan vielä jättiyllättäjänä Ewa Cates(1%).

Viidennessä kohteessa Tapiro Jet ja Orlando Knick iskevät alussa yhteen keulapaikasta. Top Of The World jatkaa ilman kaikkia kenkiä ja on maililla varottava hyvältä lähtöpaikalta. Mukaan vielä potintekijäksi tauluaan parempi Shotproof 2%.

Päätöskohde pelataan kolmella merkillä. Callela Lincoln olisi ykkösradalta keulaan päästessään paha kierrettävä. Leave Your Sox On nappasi kaksi tolppaa Bodenista ja on tässä ykkösmerkki. Väkivahva Djokovic kiertää korkealle huonoltakin lähtöpaikalta.

Lähtö1: 2,3,9

Lähtö2: 2,4,7,10

Lähtö3:1,10,12,13,15,16

Lähtö4: 6

Lähtö5: 1,2,3,5

Lähtö6: 12

Lähtö7: 1,4,8 Vihjerivin hinta: 43,20e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *