Helsingborg -1,5

KERROIN

1.90
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Superliigan viikon paketoi Skånederby, kun Helsingborg isännöi kotiareenallaan Höllvikeniä.

Helsingborg-Höllviken (klo 16.00)

Helsingborg on viime kauden mahalaskun jälkeen tekemässä uutta nousua ja ennen illan kamppailua pudotuspelipaikka on täysin sen omissa käsissä. Hyvässä vireessä oleva Linköping vaanii kuitenkin ainoastaan kolmen pisteen päässä, joten minkään sortin lepsuiluun ei tälläkään ole varaa. Viimeiset viisi ottelua ovat tuottaneet vain kaksi voittoa, joskin Kalmarsundia ja Pixboa vastaan joukkueelle ei pisteitä ollutkaan budjetoitu. Linus Nordgren ja Jonathan Nilsson muodostavat todella terävän keihäänkärjen mutta kaksikon takana ainakin Max Wahlgrenilta odotetaan varmasti enemmän. Niklas Pålsson on erinomainen päävalmentaja ja kapteeni Oliver Johansson sekä tolppien välissä erinomainen Jonathan Edling rakentavat hyvän pohjan varsin jämäkälle puolustuspelille. Erikoistilanteissa joukkue on ollut luokattoman huono mutta kaikki avaimet tälläkin saralla kyllä taskusta löytyvät.

Vierailija Höllvikensille ei paljoa ennen kauden alkua lupailtu ja kärkisijojen sijaan joukkue kamppailee ankarasti suoraa putoamista vastaan. Erittäin kapealla materiaalilla operoiva joukkue elää täysin Johannes Wilhelmssonin sekä Pontus Karlsson-Martellin uroteoista vaikka taustalla Daniel Persson ja Ted Nivestam kelpo pelimiehiä ovatkin. Vieraissa yhdeksästä ottelusta on voitot ainoastaan jumbo-kaksikosta Warberg, Visby mutta muuten kyyti on ollut melko kylmää. Lennheimer-Hansson maalivahtipari on allekirjoittaneen papereissa yksi sarjan heikoimpia ja lähtökohtaisesti ero Helsingborgin Edlingiin on valtava.

Helsingborgin kannalta kysessä on todella tärkeä ottelu mikäli se haluaa pysyä pudotuspeliviivan yläpuolella. Höllviken omaa todella hyvät kärkiyksilöt mutta taso näiden takana tippuu todella radikaalisti. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet molemmat Helsingborgin nimiin (5-3 & 6-9) eikä muutenkin heikosti vieraissa esiintynyt Höllviken ole koskaan poistunut Helsingborg Areenalta voitto taskussa kotimatkalle. Me uskomme vahvasti kotijoukkueen palaavan jälleen voittojen tielle ja kun tasoituskin on asetettu varsin matalaan 1,5 maaliin, on in mahtava 1,90 kerroin hyvä valinta sunnuntain pelikupongille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *