Aston Villa +2.5

KERROIN

1.77
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Toivotaan molemmista tiukkaa vääntöä!

Bournemouth-Watford (klo 16:00)

Kotijoukkue Bournemouth on esiintynyt monesti aiemminkin hyvin mustavalkoisena joukkueena. Joko kaikki toimii hienosti tai vaihtoehtoisesti Cherries on totaalisen jäässä. Nyt on menossa taas todella hyytävä jakso.

Bournemouth aloitti kauden saldolla 4-4-3, joka sisälsi tappiot vain Leicesterille, Man Citylle ja vieraissa Arsenalille. Hyvä meno loppui kuin seinään marraskuun alussa. Tämän jälkeen Bournemouth on pelannut 10 ottelua karmivalla saldolla 1-1-8.

Ainoa voittokin oli todella onnekas Chelsean vieraana ja vuoden 2020 avauspelissä Cherries otti turpaan West Hamilta 4-0.

Vierailija Watfordin kausi on täysi vastakohta. Hornets metsästi avausvoittoaan 12 kierrosta ja näytti olevan vielä joulukuun alussa varma putoaja. Edes valmentajanvaihdoksilla ei ollut merkittävää vaikutusta.

Vain kuukautta myöhemmin, tilanne on yhtäkkiä aivan erilainen. Watford on voittanut kolme kotiottelua putkeen ja pelannut kuusi matsia saldolla 3-2-1 häviten ainoastaan Liverpoolille vieraissa. Joukkueella on kaikki mahdollisuudet nousta vielä pois putoamisviivan alapuolelta.

Bournemouth on hukannut täysin otteensa hyökkäyspäässä tehden kaksi maalia seitsemään otteluun. Joukkue on jäänyt nollille 5/7 näistä peleistä. Watford on puolestaan ollut koko kauden vähämaalinen joukkue. Nyt sen puolustus on tiivistynyt entisestään.

Ottelun maaliodotus jää todella matalaksi, eikä 0-0 -tasapeli yllättäisi. Pelataan ille alle 2,5 maalia kertoimella 1,91. Todennäköisyysarviomme on peräti 61%.

Aston Villa-Man City (klo 18:30)

Aston Villa yllätti kaikki keskiviikkona, kun joukkue haki 1-1 -tasapelin kovan Leicesterin kotiluolasta. Kyseessä oli Liigacupin välierä, joten Villalla on kaikki saumat päästä finaaliin, jossa se kohtaisi mitä todennäköisemmin juuri Man Cityn.

Vuoden 2019 loppu ei ollut erityisen mairitteleva Aston Villan kannalta. Uuden vuoden päivänä napattu 1-2 vierasvoitto Burnleystä oli kuitenkin tervetullut buusti. Nyt se sai jatkoa tuolla Liigacupin välieräpelillä.

Manchester Cityn kausi on mennyt Valioliigassa pipariksi jo kauan aikaa sitten. City ei ole vielä tässäkään vaiheessa edes sarjan kakkospaikalla. Joukkue on pudotellut pisteitä pitkin matkaa aivan liian helposti.

Tällä hetkellä Cityn pelivire on kuitenkin hyvä. Takana on todella vakuuttava voitto Liigacupin välierässä Manchester Unitedista maalein 1-3. City on kokonaisuutena voittanut 8/9 edellisestä pelistään kaikki kilpailut mukaan luettuna.

Kaksikon tasoero on selvä, sitä ei käy kiistäminen. City ei kuitenkaan ole ollut mikään ”ylikylä” tämän kauden Valioliigassa. Joukkue on kompuroinut usein vieraspeleissään, joissa murskavoitot ovat jääneet harvinaisemmiksi.

Viikolla pelattu Manchesterin derby saattoi myös viedä parhaan fokuksen. Villa ei vastustajana sytytä niin paljon kuin rakas paikallisvihollinen.

Kotijoukkueelle tarjottu +2,5 tasoitus in 1,77 kertoimella on yksinkertaisesti aivan liikaa. Todennäköisyysarviomme tapahtumalle on 63%. Cityn 3+ maalin voitto ei näytä todennäköiseltä skenaariolta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *