Burnley-Man Utd U2.5

KERROIN

2.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan keskellä viikkoa rästiotteluita. Me löysimme kaksi betsiä tiistai-illan kamppailuista.

Sheffield United-Newcastle (klo 20:00)

Kotijoukkue Sheffield United lähtee tiistain matsiin harvinaisesta tilanteesta, sillä takana on voitto! Blades joutui tahkoamaan tammikuulle asti, ennen kuin kuparinen meni rikki. Valitettavasti kyseessä oli cup-ottelu, joten Valioliigassa voittotili on yhä avaamatta.

Unitedin kausi alkaa lähestyä pian sitä pistettä, että joukkueen säilymismahdollisuudet ovat joitain prosentteja. 34-35 pistettä on ollut viime kausina minimi, eli SUFC tarvitsee 21 ottelusta 32-33 pistettä. Tämä tulisi esim. saldolla 8-8-5. Tuo alkaa tuntua jo täysi utopistiselta.

Joukkue jatkaa toki taistelua tästä huolimatta. United on päässyt jo muutamaan kertaan lähelle pisteitä, mutta joukkueen taso kerta kaikkiaan loppuu vain kentän jokaisella osa-alueella. Viime kaudella voittoja torjunut Dean Henderson olisi tarvittu tolppien väliin myös tällä kaudella.

Vierailija Newcastlen tilanne on hyvä. Harakat on ylittänyt jälleen odotukset, ja joukkue säilyttää sarjapaikkansa ilman suurempaa romahdusta. Lauantaina Magpies hävisi Arsenalin vieraana jatkoajalla, mutta oli todella lähellä napata voiton myös ottelun viime hetkillä.

Newcastlen viime viikkojen heikkoa virettä selittävät osin poissaolot. Saint-Maxim on yhä telakalla pitkäaikaispotilaana, ja ykköskärki Callum Wilson on niin ikään epävarma. Wilson voi hyvinkin tulla jo vaihdosta sisään, jos hän ei ole vielä avauksen kunnossa.

Vastakkain on kaksi hyökkäystehoilta heikkoa joukkuetta. Sheffield Unitedille tämä on yksi harvoista mahdollisuuksista napata kolme pistettä. Vaikka FA Cup -voitto tuokin itseluottamusta, on vain mahdoton nähdä tätä joukkuetta suosikkina edes Newcastlea vastaan.

Pelaamme Newcastle DNB n 2,16 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52 %. Tässä oletetaan Wilsonin olevan penkillä. Jos hän on avauksessa, veto on entistä parempi.

 

Burnley-Manchester United (klo 22:15)

Kotijoukkue Burnley hakee tiistaina positiivista tulosta FA Cup-nyhjäyksen jälkeen. Clarets oli lähellä hävitä kotonaan League1-joukkue MK Donsille, mutta puristi 94. minuutilla tasoihin ja lopulta ohi rankkareiden jälkeen.

Vaikka cup-esitys olikin heikko, on Burnley esiintynyt edukseen Valioliigan puolella. Joukkue lähti uuteen vuoteen kaatamalla Sheffield Unitedin kotikentällä 1-0. Kyseessä oli neljäs tappioton kotiottelu komealla 3-1-0 saldolla ja 5-2-maalierolla.

Vierailija Manchester United oli myös voittoisa cupissa nihkeän matsin jälkeen. Solskjaer antoi lepoaikaa koko ykkösmiehistölle, ja B-joukkue hoiteli Watfordin lopulta niukasti maalein 1-0. Tulos oli jatkoa Unitedin vahvoille esityksille viime aikoina.

Manchester United in pelannut Valioliigassa edelliset kymmenen ottelua huikealla 8-2-0-saldolla. Alkukauden räpiköinti on jäänyt taakse, ja joukkue on tehnyt myös maaleja todella kovalla prosentilla. Jaettu sarjan piikkipaikka on täysin ansaittu tilanne.

Burnley on tällä hetkellä huomattavasti vahvempi joukkue kuin alkukaudella. Tuolloin Clarets oli pahasti hukassa sekä puolustuksen että maalinteon kanssa. Nyt United joutuu kovaan testiin, ja vuoden vaihteen rasitus tuo oman mausteensa otteluun.

Näemme matsissa mukavaa valueta sekä U2,5 että Burnley +1 tasoitusvedoissa. Betsataan alle 2,5 maalia ille 2,14 kertoimella ja Burnley +1 aasialainen tasoitus 2,15 kertoimella. Molempien vetojen todennäköisyys on 53 prosenttia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *