KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 12.10

Indians-LASB

Salibandyliigassa pelataan perjantaina yksi ottelu kun Indians isännöi Otahallissa Lasbia. Peli käyntiin klo 18.30.

Viime kauden pronssimitalisti on aloittanut alkukauden melko odotetulla tavalla. Viidestä pelaamastaan ottelusta se on saalistanut kaksi voittoa ja yhden jatkoaika häviön. Heimon viime ottelu oli keskiviikkona kun se oli todella lähellä täyttä pistepottia Turussa Tps:an vieraana. Inkkarit johtivat ottelua kahden maalin turvin vielä pari minuuttia ennen loppua, mutta Tps kiri rinnalle ja painoi voittomaalin jatkoajan kolmannella peliminuutilla. Joukkueen ehdoton syömähammas rakentuu maajoukkueessakin esiintyneiden Valtteri Kainulaisen sekä Aaro Astalan ympärille. Ratkaisuvoimaa löytyy myös kakkosvitjasta, jossa Kevin Nylund tekee läpimurtoa pääsarjatasolla. Suurimmat puutteet löytyvät puolustuksesta, jossa pallollista osaamista ei Otto Lehkosuota ja Tuomas Harjulaa lukuunottamatta juuri ole. Maalilla Mikko Kirvesniemi lukeutuu parhaimpana päivänään aivan liigan kärkitorjujiin ja ainakin kausi on lähtenyt miehellä hyvin liikkeelle.

Lasb haki tiistaina helpottavan voiton Kuopion Welhoista selvin, 2-9 lukemin. Rasmus Kainulainen iski kolme (1+2) tehopistettä ja jatkoi samalla 17 ottelun pisteputkeaan. Lahtelaisille erinomainen singnaali oli kakkoskentän herääminen pelille. Perttu Koljonen takoi niin ikään kolme (1+2) tehopaunaa ja vierellä Joonatan Surakka heilutti maaliverkkoja kahdesti. Maalilla Kaapo Kettunen pääsi melko vähällä, mutta otti tästä huolimatta muutaman erittäin tärkeän kopin. Teemu Varis on hieman sekoittanut viisikoita illan otteluun, mutta poissaoloja joukkueella ei ole.

Luvassa on erittäin tasainen ja nihkeä ottelu. Mikko Laurikainen on tiedostanut kotijoukkueen heikkoudet ja muokannut peliä entistä tiiviimmäksi ja viimeksi Turussa kentällä oli varsinainen Indians-bussi. Indians pelaa todella tarkkaa ja kurinalaista peliä ja hyökkäykset pyritään viemään aina laitoja pitkin hyökkäysalueelle. Mikäli paikkaa ei avaudu voi heimo pyörittää palloa oman maalin edessä useammankin minuutin ilmaan minkäänlaista kiirettä. Myös vierailija Lasb on hyvin kurinalainen ryhmä joka tykkää pelata pitkiä, maltillisia hyökkäyksiä. Kuopiossa Welhoja vastaan lahtelaiset iskivät lähes jokaisen maalinsa vastaiskusta, mutta tänään näitä hirveän montaa Indians vieraille tuskin tarjoilee. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa maaleja ollaan nähty ainoastaan 8,25 keskiarvolla eikä tänäänkään mitään maalijuhlaa ole lupa odottaa. Hirveän paljon tämän alemmaksi ei maaliodottama salibandyliigassa laske, joten napataan underia rohkeasti lapulle!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 12.10

Indians-LASB

alle 10,5 maalia @1,90 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!