Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen It’s Raining Men teki tykkikirin viime keskiviikkona. Toisesta ulkoa hieman ennen päätöspuolikasta kiriinsä lähtenyt ruuna tuli aivan omia vauhtejaan maaliin. Samanlaisena ei tästä lähdöstä löydy sille vastusta. Toinen varma otetaan viidennen kohteen Viljusta. Väkivahva ori ei ole voittanut kuin kerran tänä vuonna, mutta viime keskiviikkona se paikkasi lähtölaukkansa matkavauhdillaan. Tasavauhtinen hevonen jyrää voimillaan ja huippukuski Santtu Raitala osaa varmasti pitää tempon niin kovana, että nopeimpien hevosten kirit on maalisuoralla syöty. Noin 30% pelattuna Vilju on hyvä ja osuva varma ravatessaan.

Toinen kohde pelataan viidellä merkillä. Activist avaa ykkösradalta keulaan ja on se hevonen, joka muiden pitää tässä ohittaa. Quandary Tile oli P0rissa murskaavan ylivoimainen keulapaikalta, mutta nyt se ei ainakaan omin avuin keulaan pääse. Kyle Web on hevosena riittävä tähän, mutta voitot puuttuvat tältä kaudelta. Potintekijöiksi mukaan Raven (1%), joka tuli Mikkelissä umpipussissa maaliin ja voimia näytti jäävän, sekä Tzubodai(3%), joka on saanut kaksi starttia kroppaan tauon jälkeen.

Kolmannen kohteen suursuosikki Stop The Press varmistetaan ison rahan toivossa. Hiukan kuumana käyvä ruuna kyllä voittaan, jos pysyy rauhallisena ja ravilla. Varmistetaan takarivin Zara Avengerilla (4%) ja Unelmakolla (8%). Zara Avenger oli viimeksi Vermossa hyvä toinen. Pitkällä kirillä se tuli neljättä rataa ihan juosten maaliin asti. Unelmakolla on alla kolme voittoa putkeen.

Neljäs kohde kannattaa rastittaa runsaasti. Ultamaro Kemp ja Callela Alfa ovat hyviltä paikoilta perusmerkkejä. Ballroom Blitz pääsee juoksulangalta hyvin matkaan ja osaa voittaa. BWT Highway Star riittää hevosena tässä ja päässee kärkijoukkoihin. Potintekijäksi mukaan Brad Orden (3%), jolla tosin voltin vitonen ei ole kovin hyvä lähtöpaikka.

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. Fazimo ja Bridge Commander ovat paalun kovimmat ja toinen näistä lienee keulassa. Hurja Unique Creation palaa tauolta, mutta kuuluu peleihin tauoltakin. Avoimen luokan Grainfield Aiden lähestyy huippukuntoaan ja parhaana päivänään se kiertää koko porukan. Hierro Boko (3%) otti Montessa ylivoima voiton lauantaina Turussa ja voittaa vielä käryt perässäkin joskus.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 1,2,5,7,11

Lähtö3: 6,10,11

Lähtö4: 1,2,5,6,7

Lähtö5: 12

Lähtö6: 3,4,12,13,14 Vihjerivin hinta: 37,50e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *