Jönköpings +4,5

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Poikkeukselisen hiljainen salibandylauantai ei juuri otteluita tarjoile, mutta niukastakin valikoimasta löytyy yksi pelikelpoinen poiminta.

Jönköpings-Storvreta (klo 16.00)

Erittäin nuori Jönköpings on nyt muutamana peräkkäisenä kautena yllättänyt positiivisesti eikä startti tähänkään sesonkiin ole ollut vaisu. Varsin haastavasta ohjelmasta huolimatta kasassa on jo kolme voittoa ja ainoastaan Dalen on pystynyt heittämään kapuloita rattaisiin, joskin Linköpingiä vastaan JIK oli erittäin onnekas. Varsin tasaisesta ryhmästä nousee koko ajan esiin uusia, varsin potentiaalisia pelaajia. Joel Wadsten ja viime ottelussa neljästi osunut Rikkard Hessmer ovat joukkueen suurimpia tähtiä, ykkössentteri Otto Weidmanin ollessa edelleen sivussa olkapäävamman vuoksi. Maalilla Gustav Jansson on erittäin laadukas eikä miehelle juuri heikkoja päiviä ole tupannut sattumaan.

Storvreta lähti kauteen suurimpana mestarisuosikkina ja sitä se edelleenkin on. Neljästä ottelusta yhtä monta voittoa on vuosikausiin joukkueen parhain startti kauteen. Mitään taikatemppuja Vreta ei kuitenkaan ole esittänyt vaan voitot ovat irronneet hieman heikoillakin esityksillä. Joukkue vilisee maajoukkuetähtiä ja nuoren Hampus Ahrenin todellinen läpimurto tullaan satavarmasti näkemään tällä kaudella. Viktor Klintsten on pelannut jokaisen ottelun ja voi olla että selkeälle ykkösvahdille annetaan tässä sauma huilivuoroon.

Storvreta lähtee vieraissakin jättisuosikkina otteluun, mutta sen kertoimet on painettu jo aivan lattiatasolle. JIK oli harjoituskaudella yllättävänkin hyvä eikä alkukauden esityksetkään ole olleet huonoja. Otto Weidmanin poissaolo toki syö tehoja, mutta tasainen ryhmä pystyy tuottamaan maalipaikkoja varsin hyvin ilman tähtisentteriäänkin. Storvreta ei ole ollut mitenkään kliinisen hyvä ja viime ottelussa Dalen olisi voinut ansaita jopa enemmän. Jönköpings on ennakkoon Vretan alkukauden helpoin pysäkki eikä turhia riskejä tulla vierasleirissä ottamaan ja fokus on varmasti jo ensiviikon tärkeissä Linköping ja Växjö-otteluissa. JIK on historiansa aikana ”koveerannut” 4,5 maalin tasoituksen maaliin Storvretaa vastaan 72 prosenttisesti ja kotona yli neljän maalin tappiota ei ole ainuttakaan. Rohkeimmat voivat hakea korkeita kertoimia pienemmistä tasoituksista, mutta vihjeeksi nostetaan kotijoukkueen +4,5 maalia n tykkikertoimella.


Klikkaa ja hyödynnä huikeat EM-tarjoukset – vain ilmaisetvedot.comin lukijoille!
>> Suomen voitolle korotettu 4,50 kerroin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan
>> Teemu Pukin maalille kerroin 100!


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *