Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kaksi ottelua. Kauden heikosti aloittanut Tappara saa Tampereella vastaansa KooKoon, ja löysimme tästä ottelusta hyvän pelikohteen!

Tapparan otteet kaukalossa ovat viime aikoina parantuneet. Joukkueella on alla kaksi peräkkäistä hyvää esitystä etenkin kotihallissa. Edellisen kotimatsin Tappara toki hävisi kärkijoukkue Kärpille, mutta oli ottelussa hieman parempi joukkue. Lauantain JYP-ottelu oli myös pitkään Tapparan hallussa, mutta JYP punnersi väkisin lopussa tasoihin David Tomasekin johdolla.

KooKoo on selkeästi laskusuunnassa, ja kokoonpanossa on huolestuttavia poissaoloja. Juuri kun maalivahti Järvenpää sai tililleen onnistumisia, hän putosi kokoonpanosta sairastumisen vuoksi. Tämän lisäksi myös ehdottomiin kärkipelaajiin kuuluva Haataja on sairastellut. KooKoolla on alla ottelu Lukkoa vastaan, jonka se aloitti erittäin pirteästi. Joukkue suli kuitenkin jälleen kolmannessa erässä ja hävisi maalein 1-4.

KooKoon ongelmat tuntuvat olevan selkeästi henkisellä puolella. Joukkue ikään kuin pelkää menettävänsä johtoaseman, ja näin on myös tällä kaudella tuntunut usein käyvän. Ottelu Lukkoa vastaan noudatti tuttua kaavaa, eikä edes Perhonen pystynyt estämään pisteiden valumista Raumalle.

KooKoo on henkisesti vaikeassa tilassa. Joukkueella ei ole selkeää ykkösmaalivahtia, ja tulosta ei ole tullut ajoittaisesta hyvästä pelaamisesta huolimatta. Tampereen vierailu on tähän paikkaan erittäin vaikea.

Tappara tulee otteluun todella hyvin latautuneena, ja muistissa on varmasti historiallinen turpasauna Kouvolasta aiemmin tältä kaudelta. Betsataan ottelussa kotivoittoa, eli Tappara 1,65 kertoimella Coolbetilta (panossuositus 8/10).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!