Tupla: Brest + Tigre-AJ alle 2,5

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kohteista. Kisan ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 6000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Bochum-Darmstad: yli 2,5 maalia @ 1,98

Bochum ja Darmstad kohtavat Saksan 2. Bundesliigan ottelussa klo 21:30.

Kotijoukkue Bochum on sarjan keskikastin suorittaja. Takana on kolme peräkkäistä tasapeliä, joista kaksi viimeisintä ovat olleet reippaita maalijuhlia (2-2, 3-3). Bochumin maalimäärät ovat lähteneet tällä kaudella todella kovaan nousuun. Yhdeksästä viimeisestä ottelusta peräti kuusi matsia on päättynyt vähintään neljän maalin tuloksiin. Maalipaikkoja on luotu myös kuin liukuhihnalta.

Darmstad kuuluu niin ikään 2. Bundesliigan keskikastiin. Viisi seitsemästä edellisestä matsista on yli 2,5 maalin tuloksia. Darmstad on jäänyt maaleitta vain kerran 23 edellisen ottelun aikana.

Kummankaan joukkueen pelivire ei vakuuta, ja vastakkain on kaksi varsin keskinkertaista puolustusta. Totals-rajan kuuluisi olla korkeammalla näillä maalimäärillä, joten yli 2,5 in tarjouksella 1,98 kelpaa hyvin peleihin. Hyvä vaihtoehto on Bochum yli 1,5 maalia @ 2,06 – pääset tällä vedolla tuplauskisaan mukaan.

Brest-Nancy: Brest @ 1,50

Kyseessä on Ranskan Ligue 2:n ottelu, joka alkaa klo 21:45.

Brest oli pelivalintamme myös edellisessä kotiottelussa Red Starin isäntänä. Lopputuloksena oli epäonnien 1-1 tasuri selvästä hallinnasta huolimatta. Kyseessä oli ensimmäinen pistemenetys kotona neljän voiton jälkeen, mutta xG-lukujen perusteella Brest oli jälleen huomattavasti vahvempi joukkue.

Nancyn Ligue 2 -kausi on ollut täydellinen katastrofi. Joukkue oli jo viime kaudella vaikeuksissa sijoittuen rimaa hipoen putoamisviivan yläpuolella. Saldo 1-2-10 maalierolla 4-19 on karua katseltavaa, ja joukkue pelasi seitsemän ensimmäistä matsia tekemättä maalin maalia. Nancy on alkanut parantaa viime otteluissa hyökkäyspeliään, mutta puolustus ei kykene nollapeleihin.

Brest on kotonaan todella vakuuttava, ja tasoero on lähes maksimi tähän sarjaan. Kotivoitto kelpaa hyvin tuplauskohteeksi. Voit myös hakea Brest -1,5 @ 2,60 tasoitusvedon, jolloin saat yli 2-kertoimisen kupongin pelkästään tästä kohteesta.

Tigre-Argentinos Juniors: alle 2,5 maalia @ 1,50

Ottelu on Argentiinan pääsarjaa, ja se sulkeutuu klo 22:00.

Vierasjoukkue Argentinos Juniors on tuttu jokaiselle futisfanille Diego Maradonan kasvattajaseurana. Tällä hetkellä Maradonan kaltaiselle taiturille olisikin tarvetta, sillä kausi etenee suorastaan toivottoman huonosti.

Argentinos Juniors on Superligan viimeisenä uskomattomalla maalerolla 2-9 kymmenestä ottelusta. Joukkue ei ole tehnyt yhtään maalia kuuteen otteluun, ja koko kausi on pelattu hämmentävällä maalikeskiarvolla 1,10 per ottelu.

Kotijoukkue Tigre on myös rankingissa alempaa keskikastia. Se on Argentiinan sarjassa hieman keskiarvoa runsasmaalisempi, mutta suurimmat hulluttelut on nähty kauden avauskierroksilla. Joukkue on tehnyt seitsemässä edellisessä ottelussa vain kolme maalia.

Vastakkain on kaksi heikkoa hyökkäystä, ja Argentinos Juniors ei ole pelannut vielä yhtään yli 2,5 maalin tulosta tällä kaudella. Trendi jatkuu todennäköisesti myös maanantaina.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä!

Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna.

Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!