Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän kierros pelataan kahdella varmalla. Kuudennen kohteen Tuuskanen on lähellä koko matkan johtoa. Mikäli Tuuskanen ei pysty alussa torjumaan ulkopuolelta lähtevää Viisoria, on paikka toisessa sisälläkin Jyväskylän radalla erinomainen, kiitos maalisuoralla aukeavan Open Strechin. Toinen varma otetaan päätöskohteen Sarikanista. Mikkelin viimesuorituksen voi unohtaa, kun avoimessa tammalähdössä viimeisellä takasuoralla edessä juossut tuli syliin, eikä Santtu Raitala enää lopussa edes käännellyt ulkoradoille, kun peli oli jo menetetty. Edellisiinsä Sarikan on ollut oikein vakuuttava.

Avauskohde pelataan kahdella suosikilla, sekä yhdellä ideamerkillä. Infinito oli edellisessään sairas ja sen startin voi unohtaa. Lappeessa 6.10. se kiri napakasti voittoon, edeten ensin kuolemanpaille ja kesti siitä hyvin maaliin asti. Nyt Infinito pääsee keulaan ja vetää siitä pitkään. Quandary Tile olisi ollut suosikki radoilta 1-4, mutta 8-radalta se vaatii hiukan onneakin. Hevonen lähtee kyllä lujaa ja saanee asemat riittävän läheltä kärkeä. Idearastina mukaan Caviar Creation (4%), joka pääsee Infiniton takaa toiseen sisälle, ja saa siitä selkäreissun jälkeen maalisuoralla mahdollisuuden.

Toisessa kohteessa Chasing Highs on 7-radalta vain niukka suosikki. Ypäjä Oriente avaa keulaan ja onsiitä paha ohitettava, jos on samanlainen kuin 1.10. Teivossa. Credit To Hope saa nätin reissun sisäradalla ja kuuluu vain 8% pelattuna lapulle. Girls With Curls (9%) pystyy hyvänä päivänään terävään loppuvetoon ja saa nyt hyvän selkäjuoksun.

Kolmas kohde pelataan viidellä merkillä. Hugo Journey ja Rahajamatch ovat hyviltä paikoilta perusmerkkejä. Arnie’s Emilie on tehnyt tänä vuonna muutaman aivan kanuuna esityksen, eikä siihen kannata tippua. Yllätysosastolta mukaan Pegasos Evo (6%) ja Fazimo (6%), jotka ovat hevosina aivan riittäviä jopa voittoon.

Neljännen kohteen jättisuosikki Perchpond saa varmistuksia. Huippukuntoon noussut tamma ei ole tahtonut voltista lähteä ravilla, joten 70% on aika paljonkin liikaa. Dainamin (4%) on hyvältä paikalta aivan tykki merkki tähän. Global Bring It On (6%) pääsee juoksulangan paikalta lähelle kärkeä. Touch Me Too (2%) otetaan takahevosista mukaan peleihin.

Viidennessä kohteessa kolme kovaa erottuu jonkin verran muista. Astrum olisi keulasta lähellä, mutta ei ole varmuutta pääseekö se sinne, kun eturivi on täynnä nopeita avaajia. Amazing Warrior tekee hurjia kirejä, ja voi menestyä johtavan rinnaltakin. Takarivistä lähtevä Main Stage jyrää luokallaan korkealle paikalta kuin paikalta. Potintekijäksi mukaan Bag’s Simoni (2%), joka on kunnossa ja saa namureissun kärkipäässä.

Lähtö1: 1,8,9

Lähtö2: 1,3,7,9

Lähtö3: 2,4,5,8,10

Lähtö4: 2,4,7,9

Lähtö5: 3,4,7,11

Lähtö6: 2

Lähtö7: 3 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *