Colorado-Philadelphia 1

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Coloradon kuuden ottelun voittoputki katkesi edellisessä ottelussa jatkoaika häviöön Calgarylle. Philadephiaa vastaan Coloradon pitäisi saada sairastuvalta takaisin edellisestä ottelusta puuttuneet Nazem Kadri ja Philipp Grubauer. Huikeaa tulokas kautta pelaava Cale Makar oli mukana tiistain harjoituksissa, mutta oli pukeutunut kontaktin kieltävään punaiseen paitaan. Makarin pelaaminen yön ottelussa on epävarmaa. Vaikka Colorado on kärsinyt koko kauden merkittävistä loukkaantumisista on joukkueella mahdollisuus ottaa voitolla lännen kärkipaikka.

Philadelphia lähtee lännen vieras kiertueelle itäisen konferenssin neljänneltä sijalta. Philadelphia on myös ollut mainiossa vireessä viime otteluissa, sillä edellisistä seitsemästä ottelusta saldona on 6 voittoa. Joukkueen tehokkain pelaaja Travis Konecky kärsii aivotärähdyksestä ja tulee olemaan pois yön ottelusta.

Kahden kuuman joukkueen kohtaamisessa kotietu ja Coloradon laajempi materiaali kääntävät vaakakupin kotijoukkueen puolelle. Valintamme on siis iltä Colorado-Philadelphia 1 (2.00)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *