Pelivihje,Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Turun kierros pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen Stayer-Matkan anasaittu suosikki on ranskalainen voimanpesä Don Williams. Huippukuntoon noussut Markku Niemisen ori runno ilman haavereita voimillaan muut maan rakoon. Komannen kohteen BWT Ellospank on myös ollut niin vakuuttava että kelpaa varmaksi. Lähes juoksulla kuin juoksulla voittoja napsineelle ruunalle takarivin paikkakin vaikuttaa vain hidasteelta. Mikäli varmistella haluaa, nousee Combatant Motion lähdön kakkoshevoseksi hyvältä lähtöpaikalta. Välähdys on arvottu pitkästä aikaa eturiviin ja voittaa, jos ravaa. Takarivistä laukkoja ei ole tullut mutta nyt on eturivissä molemmilla puolilla hevonen ja laukkariski on olemassa. Paremman puutteessa silti varmaksi.

Toinen kohde on Monte-Lähtö, joista allekirjoittanut ei ole aivan ajantasalla. Pelivalinnat perustuvat muiden vihjeisiin, hevosten ”tauluihin” ja viimeaikaisiin esityksiin tavallisissa ravilähdöissä. Sjö Kongenilla riittää vauhtivaroja, samoin Mustamanilla. Villiveko voitti tämän vuoden ensimmäisen starttinsa Kaustisella Joulukuun alussa ja lienee startti alla vielä parempi. Yllättäjistä Konrad 1,4% on voittanut tässä lähdössä enemmänkin pelattuja hevosia. Runsasta rastitusta.

Neljännen kohteen ykkösmerkit ovat takamatkan Tahtova ja Ypäjä Luotsi. Nejakava yhdessä noin puolet pelistä, joten otetaan mukaan muutama yllättäjä. 1,6% pelattu Oiva-Sointu on turun ratavalmentaja Harri Koivusen valmennettava ja otetaan kotikenttäedun vuoksi lapulle. Helkan Toivo on ravatessaan ainakin lähellä kärkeä. Aika-Valtti saa 40m eteen lähdön kovimpia vastaan. Mukaan vielä Rankkari 1,5%.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on marraskuussa Vermossa keulasta hallinnut Jack Vader. Ricocone saa juosta keulan takana ja on lähellä jos saa kiritilaa lopussa. Hazelhen Hermes on ollut hyvä jo tovin, mutta voittoon asti ei ole vielä riittänyt. Farzad Boko on perusmerkki hyvältä lähtöpaikalta. Mukaan vielä Koivusten väkivahva Selene Lune ja huippu tällissä oleva Jugador.

Kuudenteen lähtöön ruksitaan kolme kovaa. Imakeituptothesky, Nazareth ja ruotsissa kovia lähtöjä kolunnut Bansky.

 

Lähtö1: 11

Lähtö2: 2,8,9,11,12,13,14

Lähtö3: 9

Lähtö4: 1,5,6,8,9,11

Lähtö5: 1,2,3,5,9,12

Lähtö6: 2,3,10

Lähtö7: 2. Vihjerivin hinta: 37,80e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *