Luton

KERROIN

2.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tänä vuonna on jäljellä enää kolme lauantaivakiota. Veikkaus tarjoaa tällä kertaa mukavan bonuksen, eli 13 oikein -tuloksille on jaossa peräti 600.000 euroa! Bonusvakioon löytyykin hyviä ideoita.

Jokaisen kohteen perässä on sen 1X2-todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Manchester Utd-Manchester City (25-27-48)

Unitedilla on takana katastrofaalinen tappio Leipzigissä, mikä pudotti seuran ulos UCL-jatkopeleistä. Valioliigassa sentään kaatui West Ham vahvalla 2. jakson esityksellä. City kruisaili helposti jatkoon Mestarien liigassa ja kaatoi Marseillen viikolla 3-0. Takana on nyt viisi nollapeliä putkeen kaikki kilpailut mukaan luettuna. Vaikka United on laatujoukkue, sen naapuri City on pelivoimaltaan vielä pari pykälää vahvempi. United voi hyvinkin kärsiä pientä krapulaa Mestarien liigan vuoksi, minkä lisäksi Cityn pelaajat ovat virkeämpiä rotaation kautta. City voittaa noin kerran kahdesta. Vakiossa kakkonen on jäänyt hieman alimerkityksi, joten napataan vierasvoitosta varma.

2: Everton-Chelsea (28-24-48)

Everton tahkosi viikko sitten 1-1-tasapelin Burnleyn kanssa. Parempaakin oli tarjolla, mutta viimeistely ontuu hieman tällä hetkellä. Chelsea lepsuili varamiehisenä ja ilman panosta 1-1-tasapelin Mestarien liigassa Krasnodarin isäntänä. Tuloksella ei ollut merkitystä, sillä Blues voitti lohkon muutenkin. Lampardin porukka on pelannut nyt 16 matsia ilman tappiota ja kaatoi ansaitusti myös Leedsin Valioliigssa 3-1. Chelsea ansaitsee selvän suosikkiaseman, mutta Vakion pelaajilta on hieman Evertonin perustaso hukassa. Kotijoukkue on todella laadukas, kunhan peli saadaan paremmin uomiinsa. Merkitään kakkoskohde 1_2, eli lapulle vain 21 % pelattu Everton. Korkean maaliodotuksen ottelussa tasapelin riski on pieni, joten ristin ohitus on varsin hyvä idea.

3: Newcastle-West Bromwich (49-28-23)

Newcastle ei pelannut viikko sitten, koska Villa-matsi oli peruttu. Tätä ennen joukkue kaatoi Palacen vieraissa tyylikkäästi 0-2 ja vankisti asemiaan sarjan keskikastissa. WBA puolestaan romahti 1-5-kotitappioon Palacea vastan johtuen aikaisesta ulosajosta. Tätä ennen Albion oli ottanut kauden avausvoittonsa tärkeässä jumbomatsissa Sheffield Unitedin isäntänä. Newcastle on kaksikosta toki laadukkaampi, mutta ei tasoeroa mahdottoman paljon ole. Kotivoiton todennäköisyys jää 50 prosentin pintaan. Vakion pelaajat ovat ylireagoineet sarjataulukkoon ja pelanneet ykköstä rajusti liikaa. Ohitetaan Newcastle, joka ei muutenkaan viihdy suosikkiasemassa. X2.

4: Blackburn-Norwich (34-29-37)

Blackburnin seitsemän ottelun tappioton putki (4-3-0) katkesi viikolla Bristol Cityn vieraana. Rovers oli epäonninen ja olisi ansainnut vähintään pisteen ja kaksi tehtyä maalia, mutta joukkue hävisi silti 0-1. Norwich kaatoi puolestaan Nottinghamin 2-1 ilman ongelmia. Canaries on kuitannut reilun viikon takaisen Luton-tappion kahdella kotivoitolla. Norwich on pelivoimaltaan sarjan vahvin joukkue, mutta Blackburn on myös laadukas top 10 -sijojen porukka. Kahden hyvässä iskussa olevan joukkueen kohtaaminen on ennakkoon hyvin tasainen. Vakion peliprosentit ovat myös varsin hyvin linjassa. Ei lähdetä arpomaan voittajaa vaan merkitään kohde tylysti umpeen.

5: Nottingham-Brentford (24-30-46)

Nottinghamin masentava meno jatkui viikolla Norwichin vieraana. Turpiin tuli odotetusti maalein 1-2. Forest on pelannut kuusi ottelua saldolla 0-1-5 ja tehnyt ko. peleissä vain yhden ainoan maalin. Kaudesta on muodostumassa katastrofi. Brentford pelasi 0-0-tasapelin nousuvireisen Derbyn kanssa. Bees on pelannut tappioitta jo kymmenen matsia putkeen saldolla 4-6-0. Puolustus toimii erinomaisesti, mutta kliinisen viimeistelijän puute pitää joukkueen vielä toistaiseksi poissa kärkipaikalta. Vaikea nähdä Nottinghamin pelivireen kääntyvän Brentfordia vastaan. Ottelun maaliodotus on todella matala, joten Brentfordille niin tyypillinen 0-0- tai 1-1-tasapeli ei olisi shokki. Poimitaan ylipelatun kakkosen rinnalle vain 24 % kannatuksen saanut tasapeli.

6: QPR-Reading (34-25-41)

QPR:n voitoton putki jatkui viikolla Millwallin vieraana. Ärrät väänsi sentään ansaitun 1-1-tasapelin. Joukkue on voittanut vain yhden kahdeksasta edellisestä ottelustaan, ja sekin oli heikon Rotherhamin isäntänä. Reading hävisi alkuviikolla Birminghamille 1-2, mutta oli todella epäonnekas. Joukkue hallitsi ottelua ja missasi rankkarin 1-2-tilanteessa. Vahvaa kautta pelaava Royals on pieni suosikki QPR:n vieraana. Kotijoukkue ei ole pelivoimaltaan erikoinen joukkue, minkä lisäksi kuntopuntari kallistuu vieraiden suuntaan. Hyvät varmaideat ovat tällä kupongilla kortilla. Nostetaan selkeästi alipelattu Reading piikiksi.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

7: Sheffield Weds-Barnsley (35-31-34)

Sheffield Wedsin kuuden ottelun tappioton putki on katkennut kahteen vierastappioon Norwichia ja Huddersfieldia vastaan. Owls hävisi ansaitusti molemmat ottelut. Joukkueen rasitteena on kauden alla saatu -6 pisteen penalti, mikä pitää seuran yhä pakan pohjilla. Barnsley kaatoi puolestaan Wycomben tärkeässä alemman kastin väännössä 2-1. Viikko sitten tuli turpiin Bournemouthilta 0-4, mutta tätä edelsi taas voitto Birminghamista. Tykes pelaa tasonsa mukaista kautta ja sijaitsee varsin turvallisessa keskikastissa. Barnsley on kaksikosta noin luokkaa vahvempi nippu. Sheffield Weds ei ole voittanut viiteen matsiin, eikä putki katkea helposti myöskään Barnsleyn isäntänä. Kyseessä on erittäin tasainen ja ennakkoon vähämaalinen matsi. Vakion peliprosentit eivät suurempia peli-ideoita tarjoa. X2 on hyvä lähtökohta, mutta budjetin salliessa merkitse tämäkin kohde umpeen.

8: Middlesbrough-Millwall (41-33-26)

Mahtavan alkutalven pelannut Boro on alkanut hyytyä pahemman kerran. Viikolla tuli turpiin Prestonin vieraana 0-3, mikä oli jo kolmas tappion neljään matsiin. Joukkueen puolustus ei pidä enää alkukauden malliin. Millwall tahkosi 1-1-tasapelin QPR:n isäntänä. Takana on peräti yhdeksän voitotonta ottelua, joista kuusi on tasapelejä. Tämän matsin maaliodotus on yksi koko kauden alhaisimpia. Boron matseissa on nähty vain 1,76 ja Millwallin 1,65 maalia per ottelu. Tasapelin riski on korkea, ja tässä on kaikki ennusmerkit 0-0/1-1 -lopputulokselle. Vakiokansa on ylireagoinut pahasti Millwallin voitottomaan putkeen. Koska Boro ei ole myöskään hyvässä hapessa, ohipeli ykkösestä maistuu hyvin. X2.

9: Birmingham-Watford (23-31-46)

Birmingham otti viikolla onnekkaan voiton Readingin vieraana, kun vastustaja missasi 1-2-tilanteessa rankkarin. Takana on yllättävän hyvä kuuden ottelun jakso saldolla 2-3-1. Watford palasi viikolla takaisin voittojen tielle kaatamalla Rotherhamin 2-0. Viikko sitten Hornets hävisi yllättäen Cardiffille kotona, mutta tappio on ainoa kahdeksaan otteluun (saldo 4-3-1). Tämän matsin maaliodotus on parin aiemman tapaan todella matala. Molemmat keräävät pisteitä tiiviin puolustuspelin ansiosta, ja tasapelin riski on selvästi normaalia korkeampi. X2 olisi tässä kohtaa maistuva valinta, mutta pienillä järjestelmillä täytyy tyytyä jättämään Watford varmaksi.

10: Rotherham-Bristol City (30-28-42)

Rotherhamin tappioputki venyi viikolla kolmeen otteluun. Millers on ollut aseeton Watfordia, Coventry ja Brentfordia vastaan. Takana on kuusi ottelua saldolla 0-1-5. Bristol City kaatoi puolestaan Blackburnin pelitapahtumien vastaisesti 1-0. Joukkue on kerännyt viime viikkoina paljon pisteitä tasaisissa otteluissa, jotka ovat kääntyneet Cityn suuntaan. Peliesitykset eivät suuremmin vakuuta. Tästä huolimatta, City on selvästi Rotherhamia laadukkaampi nippu. Vierassuosikin asema on kiistaton. Vakion pelaajat ovat liioitelleet näiden kahden tasoeroa. City on selvästi ylimerkitty, ja value löytyy 26 % pelatusta Rotherhamista. Kohde haiskahtaa selkeästi 1_2 valinnalle.

11: Derby-Stoke (32-31-37)

Derbyn alkukausi on ollut täyttä tuskaa, mutta nyt tunnelin päässä on hieman valoa. Wayne Rooney on ottanut väliaikaisesti managerin tehtävät ja saanut joukkueeseen ryhtiä. Takana on kaksi todella vaikeaa vieraspeliä ilman tappioita ja päästettyjä maaleja (Brentford 0-0, Millwall 0-1). Stoke hävisi puolestaan kovassa iskussa olevalle Cardiffille 1-2. Tätä edelsi tiukka 1-0 voitto Borosta kärkipään kamppailussa viime lauantaina. Potters on hyvissä asemissa sarjan tasaisessa top kympissä ja pelivoimaltaan yhä kotijoukkuetta vahvempi. Derbyllä on hurjasti enemmän potentiaalia kuin sarjataulukko sanoo. Otetaan kotijoukkueen puolesta kantaa, kun parempi vire on selkeästi löytynyt. Kymmenen pinnaa ylimerkitty Stoke ohitetaan kokonaan. 1X.

12: Bournemouth-Huddersfield (63-22-15)

Bournemouth on ollut kiistatta alkukauden vahvin joukkue yhdessä toisen Valioliigasta pudonneen, Norwichin, kanssa. Viikolla Cherries olisi ansainnut 0-1-voiton kärkijoukkue Swanseasta, mutta jäi tasuriin. Viime lauantaina tuli 4-0-vierasvoitto Barnsleystä, ja takana on seitsemän matsia yhdellä tappiolla (4-2-1). Huddersfield kaatoi sarjajumbo Sheffield Wedsin kotona 2-0. Terriers nappasi 2-0-voiton myös viime lauantaina, kuten vakiovihjeessämme ennakoimme. Viisi edellistä matsia on tahkottu saldolla 3-1-1. Vaikka Hudds onkin iskussa, joukkue on Bournemouthin vieraana todella suuri altavastaaja. Vakion pelaajat ovat samoilla linjoilla ja merkinneet ykköstä vielä meidänkin arviotamme enemmän. Ei lähdetä varmistelemaan tässä kohtaa vaan poimitaan Bournemouth varmaksi myös hieman ylipelattuna.

13: Luton-Preston (37-28-35)

Jatkuvasti aliarvostettu Luton haki viikolla 0-0-tasapelin Coventryn kotiluolasta. Hatters on pelannut kahdeksan ottelun jakson häviten vain vieraissa koville Swansealle & Cardiffille. Edellisessä kotipelissä Luton kaatoi jopa sarjakärki Norwichin. Preston paransi kamalaa kotisaldoaan murskaamalla Boron viikolla maalein 3-0. PNE:n otteet ovat vaihdelleet rajusti pitkin kautta, ja joukkueen koti- sekä vierassaldot ovat kyllä poikkeuksellisen vääristyneitä. Lyhyessä otannassa ehtii tapahtua kaikenlaista, joten näihin ei kannata liikaa reagoida. Luton on meidän papereissamme marginaalinen kotisuosikki. Vakion pelaajat ovat samaa mieltä. Päätöskohde on selkeä 1_2 tai 1X2 – budjetin mukaan.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Luton olisi pelattava, jos saat sille yli 2,70 kertoimen (=100/37).

Pelataan seuraavat kohteet ille: Everton @ 4,40 (28 %), Bristol City @ 2,55 (42 %), Luton @ 2,95 (37 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 1:2 Man City, 6:2 Reading, 12:1 Bournemouth

Parhaat ohipelit: 3:X2 ohi Newcastle, 8:X2 ohi Boro, 11:1X ohi Stoke

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *