Everton

KERROIN

4.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain kierroksella on tarjolla pari todellista herkkupalaa. Me otamme kantaa Everton-Chelsea -otteluun sekä aina yhtä mielenkiintoiseen Manchesterin derbyyn.

Manchester United-Manchester City (klo 19:30)

Manchesterin derby on yksi Valioliigan odotetuimmista paikallispeleistä. Kaupungin herruus on tällä hetkellä Unitedilla, joka on voittanut kaksi edellistä ja kolme neljästä edellisestä derbystä.

Kotijoukkue Manchester Unitedin on unohdettava viikolla kärsitty valtava pettymys. Joukkue putosi Mestarien liigan jatkopeleistä häviämällä Leipzigille vieraissa 2-3. United nousi 0-3-tilanteesta upeasti ja oli vain senttien päässä tasoituksesta ottelun yliajalla.

Leipzig-matsi noudatti viime aikojen trendiä; United on nukkunut pahasti avausjakson ja ollut tappiolla useissa peleissä. Valioliigassa se on kääntänyt West Hami (1-0 -> 1-3) ja Southamptonia (2-0 -> 2-3) vastaan pelit toisen jakson hurjalla kirillä.

Manchester Cityn tilanne on täysin päin vastainen. Joukkue kruisaili helppoon voittoon CL-matsissa kaatamalla rotaatiojoukkueellakin Marseillen 3-0. City on pelannut nyt viisi matsia putkeen päästämättä maaliakaan.

Vaikka vieraiden pelivire on hyvä, joukkue on silti kaukana parhaasta tasostaan Valioliigassa. City on jatkanut viime kaudesta tuttuja kompurointeja päästäen aivan liikaa maaleja. Tämän vastapainona joukkue on ollut etenkin vieraissa todella epäonninen maalinteon suhteen.

Cityn hyökkäyspeliä helpottaa Jesusin paluu pelikuntoon, ja viikolla myös Aguero iski maalin pitkästä aikaa. Unitedin peleissä nähdään myös valtavasti tilanteita molempiin päihin; oma pää vuotaa aivan liikaa, mutta hyökkäyspää on täynnä taikureita, jotka tuntuvat luovan maaleja tyhjästä.

Betsataan yli 3,5 maalia in 2,60 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43 %. Voit myös pelata matalampia totals-linjoja, esimerkiksi O2,5 tai O3,0.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Everton-Chelsea (klo 22:00)

Kotijoukkue Everton pelasi viikko sitten 1-1-vierastasurin Brightonia vastaan. Toffees oli matsissa parempi joukkue ja hukkasi yliajalla ison tontin voittomaaliin. Tätä ennen Everton hävisi todella vauhdikkaan pelin Leedsiä vastaan 0-1, joka olisi voinut päättyä vaikka 3-3.

EFC avasi kauden erinomaisesti ja keikkui jopa sarjan kärkipaikalla. Lopulta jatkuva päästettyjen maalien virta vain pysäytti pisteputken. Everton pelasi kierrosten 2-9 välissä kahdeksan matsia putkeen päästäen aina vähintään kaksi maalia.

Puolustuksesta kaivataan tällä hetkellä laitapakkeja Coleman & Digne, joista olisi apua myös hyökkäyspäähän. Positiivista on se, että Dominic Calvert-Levinin maalivainu on säilynyt terävänä koko kauden ajan.

Vierailija Chelsea löysäili viikolla 1-1-tasapelin Krasnodaria vastaan. Mestarien liigan lohkovoitto oli kuitenkin jo taskussa, joten ottelun tuloksella ei ollut merkitystä. Kyseessä oli jo 17. tappioton ottelu peräkkäin kaikki kilpailut mukaan luettuna!

Chelsea on noussut talven mittaan selkeästi Valioliigaan eliittiin. Maalille hankittu Mendy on osoittautunut juuri niin hyväksi veskariksi, mitä pitikin. Nyt myös joukkueen puolustus toimii hyökkäyksen iskiessä maaleja tauotta.

Evertonin fanit ovat hävinneet betsimarkkinoilta alkukauden jälkeen. Tähän päälle pari tärkeää poissaoloa ja Chelsean hurja tappioton vire. Kotivoittoon ei moni usko, mikä näkyy kertoimissa. Ne ovat vääristyneet aivan liikaa vieraiden suuntaan.

Kotijoukkueella on hurjasti enemmän potentiaalia, mitä viime matseissa on nähty. Everton on myös voittanut neljä kuudesta edellisestä kotipelistään Chelseaa vastaan (saldo 4-1-1). Korkean maaliodotusarvon ottelussa tasapelin riski on pieni, joten suoran voiton kokeilulle on perusteita.

Betsataan Evertonin voittoa in 4,30 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 28 %. Voit pelata myös +0,5 tasoitusvetoa 2,10+ kertoimilla, mutta paras value on 1X2-pelimuodossa. Kaikki tappiottomat putket katkeavat joskus – toivotaan Chelsean kompastuvan Goodison Parkilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *