RB Leipzig-Atletico U2.5

KERROIN

1.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Mestarien liigassa on edetty puolivälieriin. Ottelut pelataan Portugalissa puolueettomalla kentällä, minkä lisäksi jatkopaikka ratkaistaan vain yhdellä ottelulla. Tarvittaessa pelataan jatkoaika sekä rangaistuspotkut.

Atalanta-PSG (ke 12.8. klo 22:00)

Atalantan kausi on ollut huikea menestys, vaikka joukkue jäikin ilman pokaalia kotimaan sarjoissa. Bergamolaiset ovat pelanneet nousujohteisesti viime vuodet, ja joukkue keräsi myös 9 pistettä enemmän edelliseen kauteen verrattuna.

Atalantan hyökkäyspää on ollut viime vuosina joukkueen ehdoton vahvuus. Serie A:ssa syntyi 98 maalia 38 ottelussa, eli huikeat 2,58 per ottelu. Päätöskierroksella joukkue hävisi Interille 0-2 ja missasi näin mahdollisuuden päästä 100 maaliin.

Mestarien liiga käynnistyi karmeilla tappioilla, ja joukkue näytti jäävän alkulohkonsa jumboksi. Atalanta selvisi jatkoon kuin ihmeen kaupalla ja pudotti playoffsien ensimmäisessä vaiheessa Valencian yhteismaalein 8-4.

PSG:n kausi päättyi puolestaan ennenaikaisesti, sillä Ranskan liiga meni muista pääsarjoista poiketen pysyvälle tauolle. Kausi katkesi koronakrisiin, eikä sitä pelattu koskaan loppuun. PSG on hallinnut kotimaansa sarjoja jo pitkään, mutta Mestarien liigassa tie on katkennut aivan liian aikaisin.

Pariisilaiset ovat ylläpitäneet pelituntumaa harjoitusotteluilla. PSG kohtasi myös Lyonin kaksi viikkoa sitten Liigacupin finaalissa ja voitti ottelun nihkeiden vaiheiden jälkeen 1-0. Mestarien liigassa joukkue pudotti kovan Dortmundin jatkosta neljännesvälierissä yhteismaalein 3-2.

Molemmilla joukkueilla on otteluun selkeitä puutteita. Atalantan ykkösveskari Gollini on sivussa, minkä lisäksi paras maalintekijä Ilic on todennäköisesti yhtä poissa. PSG:n hyökkääjä Di Maria on puolestaan pelikiellossa, ja supertähti Mbappe tuskin kuntoutuu avaukseen asti.

Atalantan meno on ollut mahtavaa, mutta nyt vastaan tulee aivan liian vahva joukkue. Bergamolaisten puolustus ei tule pysymään Neymarin ja kumppaneiden vauhdissa. PSG:n voitto tarjoaa mukavan valuen in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55%.

Nappaa Euroopan paras talletusbonus ja betsaa myös fantasyfutis-kohteita!

RB Leipzig-Atletico Madrid (to 13.8. klo 22:00)

Moni analyytikko povasi RB Leipzigistä tämän kauden yllättäjää, eivätkä nämä huutelut olleet pahasti pielessä. Leipzigin päävalmentajana toimii neron tittelin saanut Julian Nagelsmann, joka on johdattanut seuran hienoon menestykseen Euroopassa.

RB Leipzig on myös Saksan mittapuulla todella vahva joukkue. Se hävisi koko kaudella vain neljä ottelua, mikä on sama määrä kuin mestari Bayern Munchenilla. Joukkue sijoittui tasaisessa kärkipäässä hienosti kolmanneksi.

Mesatrien liigassa RB Leipzig voitti tasaisen G-lohkon ja pudotti laatujoukkue Tottenhamin neljännesvälierissä ilman mitään ongelmia.

Atletico Madridin kausi oli kokonaisuutena pettymys, mutta koronabreikin jälkeinen tuloskunto jätti positiivisen vivahteen. ”Tico” kompuroi jopa Mestarien liigan paikan ulkopuolella pitkän aikaa, mutta jyräsi lopulta vakuuttavasti kolmanneksi.

Espanjalaiset pelasivat koronabreikin jälkeiset kierrokset täysin ilman tappioita. Atletico on hävinnyt edellisen kerran helmikuun alussa Real Madridille 1-0. Tämän jälkeen saldona on 18 tappiotonta ottelua.

Mestarien liigassa joukkue pudotti kaikkien yllätykseksi hallitsevan mestarin eli Liverpoolin. Tico joutui 2. osaottelussa jatkoajalle ja vielä tappioasemaan, mutta shokeerasi kaikki huimalla nousulla 2-3 voittoon.

Molempien joukkueiden vahvuus on puolustuspeli – niin kotimaan sarjoissa kuin Mestarien liigassakin. Tämä ottelu on ennakkoon puolivälieristä vähämaalisin. Kovat panokset tekevät ottelusta entistä varovaisemman.

Betsataan alle 2,5 maalia in 1,65 kertoimella. Arviomme mukaan ottelussa jäädään max kahteen maaliin noin 70% todennäköisyydellä. Rohkeimmat voivat pelata myös 0-0 tulosta tai tasapeliä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *