Preston +0.5

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin viikkokierros jatkuu tänään kuudella ottelulla. Me nostamme pelivalintoja esiin Lontoon derbystä sekä mielenkiintoisesta Stoken kotimatsista.

Millwall-Fulham (klo 21:45)

Kotijoukkue Millwall pelaa erinomaista kautta. Lions on suorittanut selvästi yli odotusten, minkä lisäksi joukkueen pelaajamateriaali on arvoltaan sarjan viiden heikoimman joukossa. Lontoolaisilla on yhä kaikki saumat playoffs-viivan yläpuolelle.

Pari viimeistä ottelua ovat kuitenkin huolestuttavia. Millwall hävisi sunnuntaina kärkijoukkue WBA:lle 0-2 kotikentällään ja jäi harvinaisen pahasti jyrän alle. Joukkue loi todella vähän xG:tä, mikä oli myös tulos Sheffield Wedsin vieraana 0-0 -tasapelissä.

Fulham on Millwallin tavoin yksi Lontoon joukkueista. Mökkiläisten kausi on edennyt pienten kompurointien jälkeen varsin odotetusti. Fulhamia odotettiin kolmen sakkiin ja Mitrovicia maalikuninkaaksi – molemmat ovat tällä hetkellä toteutumassa.

Scott Parkerin valmentama Fulham nappasi viime lauantaina todella kovan ja tärkeän voiton Blackburnin kotiluolasta. Mitrovic, kukapa muu, oli ratkaisumaalin tekijänä. Joukkue on pelannut viisi edellistä liigamatsia saldolla 4-1-0 ja pitänyt nollat neljässä näistä otteluista.

Millwall on perinteisesti erittäin vähämaalinen ja kova kotijoukkue. Nyt vastassa on yksi sarjan parhaista vierasjoukkueista ja puolustuksista. Millwall ei ole myöskään tehnyt maalia Fulhamin verkkoon neljässä edellisessä kohtaamisessa.

Ottelun maaliodotus on todella matala. Pelaamme alle 2,5 maalia in 1,69 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 65%.

Stoke-Preston (klo 21:45)

Stoken kausi on ollut tuskia täynnä. Tämä on todettu moneen kertaan niin pelivihjeissä kuin Vakion puolellakin. Tällä hetkellä tunnelin päässä näkyy sentään hiukan valoa, vaikka joukkue on edelleen tukevasti mukana Championshipin putoamistaistelussa.

Potters tulee otteluun kenties kauden parhaassa iskussaan. Lauantaina kaatui Charlton kotona 3-1, mikä oli peräti kolmas voitto neljään otteluun. Edelliset voitot tulivat Swanseasta 2-0 ja WBA:sta vieraissa 1-0. Kuuden ottelun saldo on komea 4-1-1.

Vierailija Preston on ollut playoffs-taistelussa mukana oikeastaan kauden alusta asti. Vuoden vaihteessa joukkue kompuroi yllättävän pahasti ja hävisi mm. pari kotiottelua putkeen, mitä ei nähdä tältä joukkueelta ihan joka päivä.

Prestonin vire on parantunut vuoden 2020 edetessä merkittävästi. Joukkue on pelannut viimeiset viisi liigaottelua saldolla 3-2-0 ja maalierolla 9-4. Lauantaina PNE haki kolme pistettä Wiganin kotiluolasta maalein 1-2.

Stokella on paperilla pelivoimaa vaikka muille jakaa, mutta käytännössä joukkue on maksimissaan keskikastin suorittaja. Preston on todistanut olevansa sarjan 6-8 parhaan joukossa koko kauden ajan. Näin ollen saamme Stoken vain marginaaliseksi suosikiksi. Joukkueen kotietukaan ei ole ollut tällä kaudella kummoinen.

Betsit sisään Prestonille +0,5 tasoituksella in 1,73 kertoimella. Tämä pelimuoto maistuu parhaiten, sillä ottelun maaliodotus on todella matala ja tasapelin todennäköisyys sen myötä korkealla. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *