Benevento +0.5

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viikonlopun betsit aloitetaan tuttuun tapaan perjantai-illan futiksesta. Tällä kertaa valitsemme kupongille kaksi handicap-vetoa. Suosikkien kertoimet on painettu näissä matseissa yllättävän alas.

Championship: Blackburn-Preston (klo 21:45)

Kotijoukkue Blackburn lähtee otteluun tappio niskassaan. Roversilla oli ennen viime lauantaita loistava sauma siirtyä jopa kuuden sakkiin, mutta tappio QPR:n vieraana pilasi nämä haaveet. Kun Bournemouth samaan aikaan voitti oman ottelunsa, piste-ero venähti playoffs-viivalle jo kuuteen pisteeseen.

Blackburn pelasi väkevän putken ennen QPR-tappiota. Joukkue väänsi neljä edeltävää ottelua saldolla 3-1-0 päästäen ainoastaan kaksi maalia. Blackburn näyttää selkeästi sijojen 8-12 tasoiselta joukkueelta, mutta taso ei taida aivan riittää playoffs-paikoista haastamiseen.

Vierailija Preston hävisi niin ikään edellisen ottelunsa. PNE jäi hieman yllättäen kovakuntoisen Rotherhamin jalkoihin kotona häviten 1-2. Tosin, kotiottelut ovat olleet tämän koronakauden aikana todella vaikeita perinteisesti omista faneistaan hyötyneelle Prestonille.

PNE on tällä hetkellä vain kolme pistettä Blackburnia perässä. Vaikka kausi on mennyt odotuksiin nähden penkin alle, on kevät vielä mahdollista pelastaa. Mitään putoamisvaaraa Prestonilla ei taatusti tule olemaan. Kyseessä on kuitenkin laadukas keskikastin nippu.

Blackburn on saanut vedonlyöntimarkkinalta yllättävän kovan suosikkiaseman tähän otteluun. Kannattaa nyt huomioida poikkeava kotietu, minkä lisäksi Preston on kerännyt kolmanneksi eniten vierasvoittoja koko sarjassa (7). Vain Norwich ja Brentford ovat voittaneet useammin (8) reissupelin.

Me olemme tässä kohteessa Prestonin kelkassa. On vaikea nähdä Blackburnia paljon yli 40 prosentin suosikkina. Pelataan lta Preston +0,5 tasoitusveto 1,87 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %.

 

Serie A: Bologna-Benevento (klo 21:45)

Kotijoukkue Bologna lähtee perjantain matsiin hyvällä fiiliksellä. Viikko sitten kohdattiin tärkeässä putoamiskamppailussa Parma, ja Bologna voitti matsin selkeästi lukemin 0-3. Voiton myötä joukkue venytti eron putoamisviivaan jo kahdeksaan pisteeseen.

Ennen Parma-voittoa Bologna taipui Milanille ja Juventukselle varsin odotetusti. Tätä ennen joukkue voitti Hellas Veronan kotikentällä 1-0. Kymmenen edellisen matsin saldo on 2-5-3, mikä on kelvollinen alemman keskikastin joukkueelle.

Benevento pelasi puolestaan edellisellä kierroksella 1-1-tasapelin Sampdorian isäntänä. Benevento oli jo matkalla 1-0-voittoon, mutta Sampdoria tuli tasoihin 80. minuutilla ansaitusti. Kyseessä oli toinen kotimatsi peräkkäin, jossa Benevento hukkasi kolme pistettä ottelun lopussa.

Sampdoria-tasapeli oli viides peräkkäinen voitoton ottelu Beneventolle. Alkukausi oli joukkueelta jopa yllättävän hyvä, mutta viime viikkojen vire ei ole paras mahdollinen. Edellinen voitto on noin viiden viikon takaa Cagliarin vieraana maalein 1-2.

Bologna ja Benevento ovat pelivoimaltaan varsin lähellä toisiaan. Molempien sarjasijoitukset ovat pyörineet sijojen 10-15 välissä lähes koko kauden. Viimeiset pari-kolme kuukautta Benevento on ollut kaksikosta korkeammalla sijaluvulla, ja mielestämme vierasjoukkue on pelivoimaltaan vähintään Bolognan tasoinen.

Kuntopuntari näkyy ottelun kertoimissa aivan liikaa. Bologna ei voi millään olla 50 prosentin suosikki meidän mielestämme. Betsataan Benevento +0,5 maalin tasoituksella in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *