Lukko-Pelicans U5.5

KERROIN

1.71
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lukko ja Pelicans kohtaavat tiistaina Raumalla. Tunnelma on varmasti katossa ja tupa on täynnä, sillä otteluun on tarjolla ilmainen sisäänpääsy kaikkien sidosryhmien edustajille.

Lukko otti idän kiertueelta 3 pistettä, kun Jukurit kaatui voittolaukauksilla. Lappeenrannassa taas isännät olivat jatkoajalla parempia. Peliesitys SaiPaa vastaan oli lupauksia antava, sillä ottelu oli pitkälti raumalaisten hallussa. Joukkue loi selkeästi enemmän laadukkaita maalipaikkoja, mutta laukoi tuhottoman usein plekseihin.

Raumalaisten ongelma on tällä hetkellä se, että johtavat pelaajat ovat tammikuun puolenvälin jälkeen vajoneet tehojen suhteen varjojen maille. Etenkin kaksikolta Keränen/ Ilomäki on syytä olettaa paljon viime aikoina nähtyä enemmän.

Pelicans sukelsi pahasti vajaamiehisenä JYPiä vastaan. Jyväskyläläiset murjoivat kovalla prosentilla kiekkoa häkkiin voittaen lopulta 6-2 lukemin. Loukkaantumiskierre vain jatkuu, kun hyökkääjä Zohorna loukkaantui ottelussa Venäjää vastaan.

Maajoukkueen mukana olleet Kaski, Björninen ja Mustonen ovat kuitenkin kaikki pelikunnossa. Loukkaantumisosastolta on luvassa myös helpotusta luvassa Pelicans leiriin.

Pelicansin puolustuspelaaminen oli Jyväskylässä epänormaalin löysää ja jopa halutonta. Vaativa valmentaja Nieminen ottaa taatusti tästä kopin ja painottaa joukkueelleen puolustuspelaamisen tärkeydestä. Usein reagointi vastaavanlaisissa tilanteissa on, että painotus seuraavaan otteluun on puolustuspelissä.

Ottelun merkitystä lisää se, että joukkueet kamppailevat tällä hetkellä samoista sijoista. Lukko on hyvin vähämaalinen joukkue tällä hetkellä, Raumalla odotettavissa tarkkaa kevään peliä. Vedonlyöntimielessä maistuu hienosti ottelun alle 5,5 maalin betsi ilta kertoimella 1,71.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!