Sport-KalPa O5.5

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona kuusi ottelua. Suurin mielenkiinto kohdistuu vedonlyöntimielessä länsirannikon kamppailuihin.

Sport-KalPa (klo 18:30)

Kotijoukkue Sport onnistui puristamaan harvinaisen voiton viime viikolla. Joukkue kaatoi Pelicansin vieraissa voittolaukauksilla 2-3 ja esiintyi muutenkin kelvollisesti. Kyseessä oli vasta ensimmäinen voitto kuuteen otteluun.

Isossa kuvassa Sportin kausi on ollut ohi jo jonkin aikaa. Joukkueen peli on silti näyttänyt varsin hyvältä, eikä suurempaa repsahdusta ole odotettavissa ainakaan kotiyleisön edessä. Näyttäisi siltä, että Sportin peli on myös hieman rennompaa ja avoimempaa tällä hetkellä.

Vierailija KalPa taistelee vielä tiukasti paikasta kympin sakkiin. Kuopiolaiset kaatoivat viime viikolla Ässät todella tärkeässä matsissa 6-4, mikä auttoi joukkueen asemaa. KalPa on pelannut muutenkin hyviä otteluita koko vuoden 2020 alkupuolella.

Voittojen lisäksi huomio kiinnittyy joukkueen maalimääriin. Peräti 8/10 edellisestä liigaottelusta on ollut yli 5,5 maalin tuloksia. Neljä viimeisintä matsia on 6-3, 3-4, 3-3 ja 3-3 varsinaisella peliajalla. KalPan peleissä nähdään jatkuvasti tilanteita kentän molempiin päihin.

Liigassa panoksensa menettänyt Sport on varsin sopiva vastus maalijuhliin. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli myös Kuopioissa yhdeksän maalin ottelu (3-6). Peräti 6/8 edellisestä H2H -matsista on päättynyt yli 5,5 maalin tuloksiin, joten tässä otteluparissa nähdään usein reippaasti maaleja.

Betsaamme yli 5,5 maalia illa reilulla panoksella kertoimella 2,10. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 57%.

Ässät-SaiPa (klo 18:30)

Ässät oli tammikuun lopulla erinomaisessa lennossa ja nappasi komeasti neljä voittoa putkeen. Matkalla kaatui myös kivikova KooKoo vieraissa 2-3. Tämän lisäksi Ässät nappasi Lappeenrannasta tärkeän 0-2 -voiton säälipleijaripaikan osalta.

Viime viikko oli kuitenkin porilaisille raskas. Joukkue hävisi ensin Kuopiossa 6-4 todella tylyyn tuomaripeliin, eikä viikon toinen matsi myöskään sujunut HPK:n isäntänä. Tuloksena oli 2-4 kotitappio. Ässät on näin ollen joutunut hieman pois raiteiltaan ennen SaiPa-ottelua.

Sputnikit näyttivät olevan jo täysin ulkona kympin sakista, kun joukkue hävisi edellisen kohtaamisen Lappeenrannassa Ässille maalein 0-2. Tämän jälkeen SaiPa on kuitenkin puristanut kaksi yllättävää voittoa todella harvinaisilla tuloksilla.

Viime viikolla joukkue kaatoi hirmuvireessä olevan KooKoon jatkoajan jälkeen 1-0. Tätä ennen SaiPa kaatoi Mikkelissä Jukurit niin ikään maalein 1-0. Maalivahti Westerholmilla on siten takanaan kaksi nollapeliä, mikä on nostanut itseluottamusta rajusti kauden ratkaisuhetkillä.

Kuten tuloksista voi päätellä, SaiPa pelaa tällä hetkellä täysin oma pää edellä. Se näkyy myös tähtihyökkääjä Zaborskyn otteissa. Mies ei ole päässyt pelikieltonsa jälkeen lainkaan entiselle tasolleen ja keskittyy muun joukkueen tavoin puolustustehtäviin.

Ottelu on todella tärkeä matsi säälipleijareiden suhteen. Sen maaliodotus jää todella matalaksi etenkin SaiPan pelityylin vuoksi. Betsaamme alle 4,5 maalia Bethardin 2,02 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *