Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lappeen vihjerivistä löytyy kaksi varmaa. Toisen kohteen Morris Match otetaan 8-radasta huolimatta rivin tukipilariksi. Kauden neljästä startista kolme vakuuttavaa voittoa ottanut ruuna ei kaihda kiertämistä ja vahvalla menijällä voi ajaa matkalla ajoissakin eteenpäin. Vastus ei ole missään nimessä helppo, mutta mikäli Morris Matchin reissu ei mene täysin mönkään, on se erittäin lähellä voittoa. Toinen varma on viidennen kohteen Kartier. Sarjamääritelmä suosii tässä selvästi Kartieriä, joka saa nyt 20m eteen pahimmista kilpakumppaneista, jotka monesti starttaavat samalta paalulta. Kartier oli keulasta oikein hyvä voittaja Teivossa, vaikka avaus puolikas tultiin kovaa.

Avauskohteessa Dainamin on suosikki hyvän lähtöpaikan turvin. Kaikki kauden starttinsa kahden sakkiin sijoittunut Dainamin kirii lujaa selistä ja nyt 2-radalta se saa selkäjuoksun läheltä kärkeä. The Story pääsee lähtemään Dainaminin takaa ja heittää kirissä haasteen. Pikku yllättäjistä lapulle otetaan Blue Cates (6%), jolla on alla ykkönen ja kakkonen, sekä Redonline(8%), joka on voittanut kaksi edellistään keulasta ja kuolemanpaikalta.

Kolmannessa kohteessa vedetään ohipeli suosikki Tähtiviileestä. Tamma on napsinut voittonsa keulasta ja nyt takarivin paikalta sinne ei ole asiaa. Lisäksi Tähtiviilee on voittanut alkuvuodesta paljon rahaa ja nyt vastassa on jo ihan eri luokan hevosia. Venlan Vekkuli on ollut hyvä kauden aiemmissa ja kuuluu ajoissa peleihin (8%). Qepe Pointti (12%) on saanut kaksi starttia alle ja kun kunto löytyy, jyrää se voimillaan korkealle näissä lähdöissä. Hujake (7%) palaa tauolta, mutta otetaan hyvältä paikalta voitokas hevonen suoraan lapulle.

Myös neljännessä kohteessa pelataan ohi suosikki It’s Raining Men:istä. Kasi radalta pitää Santtu Raitalan pitää ladata kaikki lähtöön ja silti voi olla monta mutkaa matkassa. Yolo Savoy tuli Vermossa pätkän tosi lujaa, kun kiritilat aukenivat kolmannesta sisältä vasta myöhään maalisuoralla. Takarivin Xathus Wapid ja Slippery Runway saavat säästää kirinsä maalisuoralle ja ovat vahvoilla, jos kiihdytys venyy.

Kuudenteen kohteeseen pelataan Hyviltä eturivin paikoilta Effronte Photo, Ice Wine ja Knows Best, joista joku on keulassa ja kaksi muutakin hyvillä iskupaikoilla lähellä kärkeä. Club Nord Elit palasi keskiviikkona Vermoon tauolta ja oli heti hyvä toinen. Nyt startti alla tamma lienee entistä terävämpi. Kiritykki Maze Runner joutuu kirimään nyt kaukaa, mutta jos vauhdinjako suosii, voi kiri kantaa kaikista ohi.

Päätöskohde pelataan viidellä merkillä. La Cerise on pelattu suosikiksi, mutta takarivi ja kuukauden tauko herättää hiukan kysymyksiä. Mikäli La Cerise palaa paussilta samanlaisena kuin ennen taukoa, on sen voittaminen vaikeaa. Myös Lara Luca palaa tauolta ja kunto on arvoitus, mutta hyvältä paikalta kyvykäs 5-vuotias otetaan heti kupongille. Gal Gadot Racing ja Her Royal Highness voimatammoja, jotka tulevat aina rehdisti maaliin juoksulla kuin juoksulla. Long Leg Lizzy on hyvällä paikalla ja kaksi tolppaa taulussa (Toinen Montesta).

Lähtö1: 2,6,7,9

Lähtö2: 8

Lähtö3: 2,4,7

Lähtö4: 3,10,11

Lähtö5: 6

Lähtö6: 2,3,4,7,11

Lähtö7: 1,3,4,8,10 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *