NINJA CASINOLLA huikea tarjous: 10€ RISK FREE BET ilman kierrätysvaatimuksia!
Vain uusille asiakkaille rajoitetun ajan!

Jabeur

KERROIN

2.18
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Dohan WTA-kisan avauskierroksen ottelussa kohtaavat Tunisian Ons Jabeur sekä Espanjan kokenut Carla Suarez-Navarro. WTA-rankingissa ylempänä oleva espanjalainen on otteluun lähdettäessä nimellisesti suosikki. Hitaalla kovalla kentällä Jabeur omaa kuitenkin kaikki aseet espanjalaisen kaatoon. Tunisialaisen peli perustuu vahvaan syöttöön sekä kämmenlyöntiin, jolla Jabeur pitää hyökkäysasemat espanjalaisen pyrkiessä pitkittämään palloralleja.

Suarez-Navarron peli perustuu kulmien vahvaan hyödyntämiseen sekä rystylyöntiin, joka on parhaimmillaan yksi WTA-kiertueen parhaista. Kumpikaan ei ole ollut järin vahvassa vireessä viime aikoina, joka toisaalta puoltaa altavastaajana kertoimissa olevaa Jabeuria. Luotetaan vihjeessä tunisialaisen vahvaan voimapeliin, ja siihen, että hän löytää avaimet kokeneen espanjalaisen kaatamiseen.

Pelataan Jabeur Unibetilta kertoimella 2,18 (panostusuositus 3/5).

FanTeam Vedonlyönti 150% bonus
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!