Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon 75-kierros juostaan myöhäisillan raveina, jossa 75-kohteet alkavat vasta klo: 20.30. Vihjerivi pelataan vain yhdellä varmalla ja lähtöihin poimitaan mukaan muutama vähän luotettu yllättäjä. Varma oli melko vaikea löytää tälle kierrokselle, mutta paremman puutteessa luotamme kuudennessa kohteessa Vikens Energyn keulavoittoon. Kolme edellistään keulasta voittanut ruuna nauttinee kuntonsa puolesta jo sen verran kunnioitusta, että vaikka ei ensimetreillä kaikista nopein olisikaan, lienee keulapaikka noudettavissa matkalla. Lähdössä on hyviä hevosia mukana, mutta kyllä Vikens Energy keulasta ainakin lähellä voittoa on.

Avauskohde on ennakkoon kolmen kauppa ja kaikki kolme otetaan lapulle. Pauhis on napsinut voittoja voittojen perään Antti Teivainen rattaillaan. Uudenvuoden päivänä tuli Vermossa hutistartti avoimessa lähdössä, jossa kuolemanpaikka oli liikaa. Nyt Pauhis on taas sarjassa hyvin sisällä ja on se hevonen, joka muiden pitää voittaa. Väkivahva Karlo on saanut lisää nopeutta. Vermossa 2.3. Karlo teki parijonosta hyvän kirin ehtien toiseksi. Samanlaisena se on tässä lähellä. Nopea Vilkkeen Velmu on elämänsä kunnossa. Lappeessa se hävisi vain hurjalle Kartierille, joka näytti jo hetken lyödyltä. Sen jälkeen Mikkelistä ja Vermosta on tullut voitot keulapaikalta.

Toinen kohde on kinkkinen pelattava, mutta yritetään selvitä kolmella merkillä. Tippy Grain on kunnossa ja sijoittuu jatkuvasti hyvin. 20m pakilta voltin nelonen ei ole unelmapaikka kiihdyttää, mutta uskon Tippy Grainin kiertävän sieltäkin korkealle. Perusmatkan hevosista Swan Orden pääsee hyvin liikkeelle 1-radalta, mistä Miia Salminen saa valita, istuuko keulassa, vai kelpaako joku selkä eteen. Blue Ocean on tullut tänä vuonna jo 3 kertaa toiseksi. Voittokin tulee ihan kohta jossain.

Kolmannessa kohteessa kauden kaikki starttinsa voittanut Rallin Muisto saa haasteen Tuuskaselta. Antti Teivainen voi hyvinkin ladata Tuuskasella jo lähtöön, jolloin juoksunkulkua olisi vaikea ennustaa. Vermossa sisärata vetää, joten eiköhän Ari Moilanenkin Rallin Muistolla keulaan mieli. Vihjerivin ulkopuolelle jäävä Issakan Valo on oikein lahjakas hevonen ja kahlaa nämäkin sarjat kyllä läpi. Mukaan revityksiin.

Neljäs kohde koitetaan selvittää neljällä merkillä. Marlon Dee on tehnyt keulasta parhaat juoksunsa. Nyt 1-radalta koko matkan johtokin on mahdollinen, mutta kyllä tässä ihan hyvä vastus on. Minecraft lähtee viereltä tarvittaessa myös kovaa ja on nousu kunnossa. Knocking Match sai Teivossa startin alle ja voi valmentajan mukaan parantaa paljonkin. BWT Ellosbank on voittanut kauden 8 startistaan kuusi ja kuuluu joka lapulle, vaikka lähtöpaikka onkin nyt ulkona.

Viides kohde selvitetään kolmella merkillä. Hallan Poika on tykkikunnossa, mutta lähtöpaikka surkea. Lumettaja saa rattailleen Santtu Raitalan ja kuuluu ajoissa pelihin. Idea merkkinä Tutun Tiltu (7%) joka tulee pätkän tosi kovaa. Nyt 2-radalta se saa juoksun väkisinkin läheltä kärkeä, ehkä jopa keulaan ampuvan Hildingin takaa. Hilding mukaan revityksiin.

Seitsemäs kohde on erittäin mielenkiintoinen, kun Suomen Tammaeliitti palaa rytinällä tauolta. Otetaan kaikki kolme huipputammaa, eli Willow Pride, Magical Princess ja An-Dorra heti lapulle. Mukaan vielä potintekijäksi tauluaan parempi Ice Wine(5%), jolla on pitkästä aikaa mitä mainioin lähtöpaikka.

Lähtö1: 3,6,8,

Lähtö2: 1,4,11

Lähtö3: 2,6

Lähtö4: 1,2,5,7

Lähtö5: 2,6,12

Lähtö6: 4

Lähtö7: 2,5,7,10 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *