Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään yhdellä varmalla. Avauskohteen Elan jatkaa kunnossa. Tämän saman porukan jo useasti tällä kaudella voittanut ruuna on pärjää juoksulla, kuin juoksulla. Elanin vauhtivarat lienevät muille liikaa ja se kirii tässä voittoon vaikka takapareista.

Toisessa kohteessa mitataan voimia, kun matkana on 3120m. Tähti-Teijo on venynyt tehtävien mukaan perusmatkalla, mutta uskon sen selvittävän myös pitkän matkan. Dzingel lähtee pitkältä pakilta mutta, kierrettävää ei ole mahdottoman paljon, kun alkumatkasta nähtäneen joitain laukkojakin. Paalun kovakuntoisin on Vireveri. Se voi voltin ykköseltä luovia tiensä keulaan, vaikka ei ensiaskelilla kaikista nopein olisikaan. Sinkun Cunkku on laukkaillut koko vuoden, eikä voltin nelonen ole helpoin paikka lähteä ravilla. Onnistuessaan se pystyy tämän tehtävän voittamaan. Vappu-Ukko on perusmerkkejä ja yllättäjänä mukaan Harlamov (5%), kun rattailla vahvistaa Ari Moilanen.

Kolmas kohde on keskipitkä matka, 2620m. EL Kickoff ja Over My Shoulder starttaavat nappisarjassa, mutta molemmat palaavat tauolta. Uskomme ainakin toisen olevan riittävässä kunnossa voittoon, mutta otetaan yksi maistuva yllättäjä varmistukseksi. Eli Wallach (2%) tuli viimeksi Vermossa loppua vain tasaisesti. Parhaimmillaan se kehittää kuitenkin selästä tosi napakan loppuvedon.

Neljännessä kohteessa voitokas Sole Olee ja Jokimaalla kovalla lopetuksella voittanut Sofie Halm erottuvat hieman muista. Otetaan kuitenkin kaksi varmistusta. Nemea Kaka:n (11%) luokasta kertoo paikka Kasvattajakruunun fiinaalista Marraskuulta. Silloin se tuli tosi kovassa porukassa kolmanneksi, vaikka ei päässyt aivan vapaasti malisuoraa tulemaan. Takarivin Caviar Creation (2%) on käsittämättömän unohdettu, vaikka kilpailee tänä vuonnakin 40 voittoprosentilla.

Viidennessä kohteessa on luvassa tulinen maili, Vermon kesäkelissä. Voittajalle on luvassa paikka Finlandia-ajoon, missä luvassa on muhkea voittopotti. Hurja Global Withdrawl arvottiin takariviin, mutta ei 9-rata ihan mahdoton ole, kun edessä on nopeita avaajia ja luvassa tulinen kiihdytys. Sen kaveriksi lapulle pääsee Skyfall Shine, joka voi kestää maaliin asti, jos pystyy puolustamaan keulat. Vierestä ainakin American Hero ja Bag’s Simoni ovat rakettiavaajia. Jos pelimerkit riittää, kannattaa lapulle nostaa myös Run For Royalty, joka palaa tauolta. Viime vuonna se voitti useammankin suurkilpailun.

Päätöskohde on 3120m ja se pelataan kolmella merkillä. Way To Go hurmasi Kaustisella. Silloin se aloitti kirinsä parijonosta jo viimeisellä takasuoralla ja karkasi muilta leikitellen. Global Beware on kova peli tähän lähtöön. Maaliskuun alussa se voitti vastaavan matkan Vermossa. Veijo Heiskasen tallista tulevan Amperage Hanover:n voitto roikkuu ilmassa. Nyt siltä riisutaan kaikki kengät, mikä ohjastaja Henna Halmeen mukaan on sille selkeä parannus.

Lähtö1: 9

Lähtö2: 1,5,8,9,12,12

Lähtö3: 6,7,11

Lähtö4: 1,5,9,11

Lähtö5: 1,9

Lähtö6: 1,4,6 Vihjerivin hinta: 43,20

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *