Saksa-Tanska U4.5

KERROIN

1.93
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon MM-kisojen kolmas pelipäivä käynnistyy sunnuntaina. Katseemme kiinnittyy otteluun Saksa-Tanska, jossa ovat vastakkain kaksi kisat voitokkaasti aloittanutta joukkuetta.

Saksa lähtee kisoihin kohtuullisella hyökkääjäkalustolla, vaikkakin Draisaitlin lisäksi todelliset huippupelaajat joukkueesta puuttuvatkin. Saksa joutui lauantai-iltana tekemään lähestulkoon täyden iltapuhteen kaataessaan Iso-Britannian. Brittien maalivahti Bowns oli suorastaan loistava ja piti lukemat tiukkana aina viimeiselle kympille asti. Lopulta germaanit ottivat voiton maalein 3-1.

Tanskan avainpelaajat ovat hieman Saksan vastaavia laadukkaampia, mutta joukkueen materiaali ei ole aivan yhtä leveä. Kokonaistasossa Saksa lienee aavistuksen edellä.

Tanskan esitys avausottelussa Ranskaa vastaan oli pettymys. Tanska tunnetaan hyvin tiiviinä joukkueena, joten avausottelun kaltainen maalijuhla oli erittäin suuri yllätys. Joukkueelle tuli paljon helppoja virheitä, joista Ranska iski maaleja poikkeuksellisen kovalla prosentilla.

Saksa ja Tanska ovat toisilleen ehdottomasti päävastustajia. Odotettavaa on, että Tanska löytää kisojen toisessa matsissa pelillisen identiteettinsä. Saksa joutui myös hukkaamaan yllättävän paljon energiaa ottelussa brittejä vastaan. Odotettavissa tasainen vähämaalinen kamppailu, ja kertoimissa löytyy selkeästi value vähämaalisuuden puolesta. Pelaamme alle 4,5 maalia Bethardin 1,93 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!