Hoffenheim-RBL U3.5

KERROIN

1.9
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan pääsarja palaa tällä viikolla takaisin korontauolta. Perjantaina on luvassa kaksi ottelua, joista toiseen otamme myös betsin. Bundesliigan ainoasta ottelusta löytyy myös peli-idea.

Granada-Getafe (klo 20:30)

Kotijoukkue Granada on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Kyseessä on myös kauden suurin yllättäjä. Granada aloitti syksyn saldolla 4-2-1, kaatoi FC Barcelonan 2-0 ja keikkui pari kuukautta aivan liigan kärkisijoilla.

Talven mittaan nousijan tahti on odotetusti hyytynyt, mutta suurempaa romahdusta ei olla nähty. Granada lähti koronabreikille neljän ottelun tappiottomassa putkessa (2-2-0), jota tosin edesauttoi varsin helppo otteluohjelma.

Granada on perustasoltaan hieman sarjataulukon sijaa alempana. Mikään putoajakandidaatti se ei ole ollut pitkään aikaan.

Vierailija Getafe oli jo viime kaudella lähellä Mestarien liigaa, joten voidaanko joukkueen huippusuorituksista puhua enää yllätyksinä? Pienellä budjetilla operoiva seura kiusaa taas liigan jättiläisiä ja pelaa huikeaa kautta.

Getafe on menestynyt sarjanousunsa jälkeen joka vuosi tiiviillä puolustuspelillä. Se on päästänyt tälläkin kaudella vähemmän maaleja kuin FC Barcelona, mikä on aina erinomainen suoritus.

Vierasjoukkue lähti koronatauolle kahden nollapelin siivittämänä, mikä sopii Getafen tyyliin. Se jäi kotona todella epäonniseen 0-0 -tasapeliin Celtaa vastaan ja kaatoi tätä ennen Mallorcan vieraissa 0-1. Getafe jätti molemmissa matseissa vastustajat lähes täysin ilman kunnollisia tekopaikkoja.

Ottelun asetelma on erittäin vähämaalinen, ja todennäköisesti yksi osuma riittää voittoon. Betsimarkkina arvostaa hieman liikaa Granadaa. Tällaiset vähämaaliset väännöt sopivat hyvin Getafelle – joukkue osaa kairata näistä 0-1 -voittoja tehokkaasti.

Value on Getafessa, mutta betsataan todella korkean tasapeliriskin vuoksi Getafe +0 -tasoitus ilta 1,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63%.

Hoffenheim-RB Leipzig (klo 21:30)

Bundesliigassa pelataan tämän ja ensi viikon aikana kolme neljästä jäljellä olevasta kierroksesta. Eletään siis kauden ratkaisuhetkiä!

Kotijoukkue Hoffenheim on pelannut hyvin koronatauon jälkeisissä otteluissa. Se hävisi ensin kovakuntoiselle Herthalle 0-3, mutta tätä on seurannut neljä tappiotonta matsia saldolla 2-2-0. Joukkueen xG-luvut ovat olleet myös oikein kelvollisia.

Viikko sitten Hoffenheim sai ottelun alkumetreillä punaisen kortin, mutta taisteli silti 1-0 -tappioasemasta 1-2 -johtoon. Voitto kuivui kasaan kuitenkin ottelun loppuhetkillä, kun Dusseldorf hyödynsi miesylivoimaansa.

Vierailija RB Leipzig sai myös punaisen kortin viikko sitten, mikä johti katkeraan kahden pisteen hukkaamiseen. Julian Nagelsmann oli taatusti raivoisaan Leipzigin päästäessä 1-1 -tasoitusmaalin jumboseura Paderbornia vastaan yliajalla.

RBL:n onneksi sen pahimmat kilpailijat Leverkusen ja Gladbach hävisivät ottelunsa, joten joukkueella on silti kolmen pisteen kaula taistelussa viimeisestä CL-paikasta.

Ottelun maalimäärä on asetettu markkinan toimesta turhan korkealle. RB Leipzig ei ole tällaisesta asetelmasta mikään massiivinen over-joukkue, minkä lisäksi Hoffenheim kuuluu myös maalimääriltään keskiarvon alapuolelle.

Kotijoukkue on pelannut yli 3,5 maalin tuloksia vain 4/15 edellisestä ottelustaan. Ottelun maaliodotus jää laskujemme mukaan vain noin kolmeen maaliin, joten 3,5 linjalla tarjotut 1,90+ kertoimet maistuvat oikein hyvin.

Pelaamme alle 3,5 maalia in 1,90 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 62%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *