Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Killerillä juostava 75-kierros pelataan kahdella suosikki varmalla, sekä ison rahan toivossa yhdellä isolla yllättäjällä. Avaus kohteen suursuosikki Magical Princess on ollut jättihyvä kolmeen viimeiseen. Nyt vastassa ei ole An-Dorran kaltaista huipputammaa, ja koko matkan johto on erittäin todennäköinen. Viides kohde on avoimenluokan tulinen maili. Willow Pride pitänee sisäradalta keulat ja vetää siittä kyllä pitkään. Uskon että maaliin saakka. Jos varmistuksia haluaa, kannattaa ajoissa lapulle ottaa lähdön paras hevonen Le Gros Bill ja paikan Willow Priden takaa saava Ubertino Grif. Jyväskylässä maalisuoralla aukeaa ykkösradan sisäpuolelle niin kutsuttu 0-rata, joten pussitusvaaraa ei ole. Kolmantena varmana pelataan suuryllättäjä, kuudennen kohteen Haukeli Expressen. Suomen avaus startissaan Kajaanissa viime lauantaina Haukeli Expressen näytti viimeisessä kaarteessa voittajalla kunnes laukkasi, kun kuljettaja Antti Ala-Rantala avasi korvat. Nyt Haukeli Expresseniä pääsee pelaamaan vielä 3% hevosena.

Toinen lähtö vaatii paljon rasteja. Melko tasaisesti pelattu lähtö, josta on vaikea löytää suosikkia. Perusmatkalaisista Walene lienee muita päätä pidempi. 20m pankilta mukaan ainakin Tutuksi, Koivikon Miksi sekä Hissun Pamela. 40m takamatkalta Pitska, sekä yllättävänä Pirttilän Olga.

Kolmannessa kohteessa ravikuningas Evartti varmistetaan sisärata juoksun sahalla Välkyn Tuiskulla, keulaan pääsevällä Ellin Sisulla ja viimeksi hyvin kirineellä Nylandilla.

Neljäs lähtö pelataan viidellä merkillä. Disain karkasi viimeksi muilta suoraan tauolta, mutta ailahteleva. Hipsun Pojun kunto on kohdillaan, mutta laukat vaivaavat. Aamos Hem saa nätin sisärata reissun ja on lopussa vaarallinen. Qepe Pointti ja Savon Kingi ovat perusmerkkejä.

Päätös kohteeseen pelataan 6 merkkiä. Smiley Match, Quick Diablo ja EL Gumpert jakavat noin 65% pelistä, joten tasaiseen lähtöön kannattaa hakea yllätystä. Otetaan mukaan keulaan pyrkivä Muckelymimmy, alipelattu Club Nord Star ja hyvin kautensa aloittanut Racing Boy.

Lähtö1: 4

Lähtö2: 4,6,9,10,13,14

Lähtö3: 1,5,6,8

Lähtö4: 1,3,4,5,8

Lähtö5: 1

Lähtö6: 10

Lähtö7: 5,8,11,13,15,16. Vihjerivin hinta:36e

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *