LSK-MIF O2.5

KERROIN

1.86
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain futistarjonta sisältää tuttuun tapaan pelikohteita Ruotsista ja Norjasta. Tällä kertaa haemme yllätystä tasoitusvedolla sekä runsaasti maaleja.

Allsvenskan: Kalmar-Örebro (klo 20:00)

Kalmar ja Örebro ottavat mittaa toisistaan tässä Allsvenskanin alemman keskikastin väännössä.

Kotijoukkue Kalmar on nähty vuosikaudet Ruotsin pääsarjan alemmassa keskikastissa. Joukkueen tavaramerkkinä ovat hyvin vähämaaliset ottelut, mikä näkyy myös tämän kauden tulostaululla. Kalmarin otteluissa on nähty vain 2,06 maalia per matsi – ainoastaan AIK:n lukema on pienempi.

Vähämaalisuus johtaa myös lukuisiin tasapeleihin, mikä näkyy Kalmarin 2-8-8 -saldossa. Tilanne alkaa olla tällä hetkellä jo huolestuttava, sillä joukkue ei ole voittanut peliäkään kymmeneen sarjakierrokseen.

Örebron kausi on kehittynyt täysin päinvastaiseen suuntaan. ÖSK näyttä umpisurkealta kevään alkumetreillä, mutta otteet ovat parantuneet jatkuvasti kauden edetessä. Edelliset 11 ottelua ovat kulkeneet saldolla 5-1-5, minkä lisäksi taustalla on omituinen trendi.

ÖSK näyttäisi olevan ”Allsvenskanin Crystal Palace”, eli joukkue, joka pärjää vieraissa paremmin kuin kotonaan. Kauden kuudesta voitosta vain kaksi on tullut kotikentällä. Örebro on pärjännyt reissupeleissä erityisen hyvin Kalmarin tasoisia vastustajia vastaan.

On hyvin vaikea sulattaa Kalmarin suurta suosikkiasemaa tällaisessa ottelussa. ÖSK on rankingissa jo kotijoukkuetta edellä, minkä lisäksi vierasmatsit tuntuvat kulkevan jopa kotiotteluita paremmin. n Örebro +0,5 kertoimella 1,75 on maistuva betsi!

Eliteserien: Lillestrøm-Mjøndalen (klo 20:00)

Lillestrøm Sportsklubb on perinteinen futisseura, joka on ollut pisimpään Norjan pääsarjatasolla – jo kaudesta 1975 lähtien. LSK on ollut viime vuosina usein putoamisvaarassa, mutta selvinnyt aina kuiville.

Tällä hetkellä Lillestrøm sijaitsee tuttuun tapaan Eliteserienin alemmassa keskikastissa. Eroa putoamisviivalle on vain kolme pistettä, joten LSK-fanit saavat hikoilla viime vuosien tapaan päätöskierroksille asti.

Edelliset viikot ovat sujuneet joukkueelta kotipainotteisesti. LSK on kaatanut Stromsgodsetin 2-1 ja Tromson 4-0 tärkeissä otteluissa, mutta hävinnyt Odds BK:n ja Kristiansundin vieraana selvästi.

Mjøndalen on profiloitumassa hissijoukkueeksi Eliteserienin ja 1. divisioonan välillä. MIF nousi täksi kaudeksi takaisin pääsarjatasolle, ja joukkue on yllättänyt asiantuntijat positiivisesti. Mjøndalenin odotettiin yleisesti putoavan sarjajumbona takaisin.

MIF on saanut alkukauden jälkeen huomattavasti lisää itseluottmusta ja pelannut viisi tappiotonta peliä putkeen. Edellisellä kierroksella Mjøndalen nousi 2-0 tappioasemasta Tromssan vieraana 2-2 -tasapeliin.

Maanantain matsi on todella tärkeä molempien joukkueiden säilymisen kannalta. Luvassa on todennäköisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä kumpikin joukkue kuuluu sarjan runsasmaalisimpiin.

Verkkoja on venytetty myös edellisissä pääsarjakohtaamisissa lukemin 2-2, 3-0 ja 1-4. Vedonlyöntimarkkina on asettanut totals-linjan aivan liian alas. Peräti 7/9 Lillestrømin matsista on yli 2,5 maalin tuloksia, eikä nollan pitäminen kuulu kummankaan joukkueen vahvuuksiin.

Poimimme in yli 2,5 maalia kertoimella 1,86 sisään ilomielin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *