KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Paras peli-idea löytyy Southamptonin ja Burnleyn kohtaamisesta, josta voidaan ennakkoon odottaa päivän (tai koko kierroksen) tylsintä ottelua.

Kotijoukkue Southampton on pelannut Valioliigassa kuusi kautta peräkkäin. Saints on ollut tuttu näky top 10 -sijoilla ja menestynyt aiemmin loistavan pelaajatuotantonsa ansiosta. Pari vuotta sitten alkoi käänne huonompaan, joka huipentui viime kaudella putoamistaisteluun. Maaliskuussa paniikkiratkaisuna hankittu manageri Mark Hughes onnistui kuitenkin pitämään seuran Valioliigassa – juuri ja juuri.

Hughes jatkaa Southamptonin peräsimessä, mikä ei ole todellakaan hyvä juttu. Tämän lisäksi suurissa vaikeuksissa ollut hyökkäyspää heikentyi entisestään, kun avainpelaaja Tadic myytiin pois. Tilanne ei näytä hyvältä uuteen kauteen lähdettäessä.

Vierasjoukkue Burnley yllätti viime kaudella kaikki vedonlyöjät ja asiantuntijat. Joukkue ylisuoritti paperilla kuukaudesta toiseen; Clarets teki jatkuvasti maaleja liian korkealla prosentilla ja toisaalta päästi niitä vähemmän kuin piti. Kaikesta huolimatta Burnleyn kausi huipentui eurocup-paikkaan.

Clarets karsii tällä hetkellä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen pääsystä. Toteutuessaan se voi rasittaa joukkuetta kauden aikana merkittävästi. Avauskierroksilla merkitys jää vähäiseksi. Burnley on pelannut tähän asti kaikki UEL-matsinsa tasan, ja lohkovaiheeseen pääsy ratkeaa ensi torstain kotiottelulla.

Southampton oli viime vuonna rajusti yliarvostettu vedonlyöntimarkkinoilla. Burnleyn tilanne oli taas päin vastainen, ja sama meno näyttää jatkuvan myös tällä kaudella. Saints on asetettu aivan liian suureksi suosikiksi, sillä Burnley on rankingissa kaksikosta kyllä parempi joukkue.

Peleihin kelpaa nätisti X2 eli Burnley +0,5 n 2,05 kertoimella (todennäköisyysarvio 59%). Value on reipas, vaikka vieraille lasketaankin miinusta ylimääräisestä rasituksesta. in markkinatoppi kertoimella 5,10 on myös todella kova kerroin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!