Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Oulun ensimmäinen varma löytyy kolmannesta kohteesta. Kovia avoimia lähtöjä kolunnut MAS Champ starttaa nyt nappisarjassa. Etukäteen ylivertaisen menijän 35% on niin alakanttiin pelattu, että MAS Champ on koko vuoden maistuvimpia varmoja. Toinen varma otetaan neljännen kohteen Tähen Toivomuksesta. Nyt ei ole Ravikuningas Evarttia vastassa ja lähtöpaikkakin on mainio.

Ensimmäisen kohteen Myrskyrissä olisi myös varma-ainesta. Vihjeriviin se kuitenkin varmistetaan keulaan pääsevällä Vilivilliksellä ja mahdollisesti kirilenkillä Myrskyriltä vetoapua saavalla Niemen Eemilillä.

Toisen kohteen selvähkö suosikki on Pitch Perfect. Haetaan aina arvaamattomaan tammalähtöön kuitenkin yllätystä. Paalun Nice My Sin saanee iskuasemat suosikin takaa. Son’s Line on tauluaan parempi, vaikkei kovin voitokas olekkaan. Enigma Sisu on aivan tykkimerkki 2,9% ja kuuluu kyllä kaikille lapuille. Exotic Linda 5,5% pääsee juoksuradalta hyvin matkaan ja kelaa paalun hevoset hetkessä kiinni. Mukaan vielä Jasmine Zon, joka teki hyviä esityksiä kesällä.

Viidennen kohteen suosikki Don Williams varmistetaan usealla merkillä. Majestic Man voi keulat pitäessään vetää pitkään. Big Headachen luokka tiedetään ja voitto roikkuu ilmassa. Top Of The World 1,9% ja Workout Wonder 1,6% ovat ennenkin voittaneet näitä lähtöjä ja täysin unohdettuna otetaan lapulle.

Kuudennessa kohteessa Kinderi ja Maurizo erottuvat mielestäni muista. Otetaan molemmat lapulle.

Viimeisen kohteen ykkösmerkki on Magical Princess. Pekka Korven taktiikka lienee kokomatkan johto. Star Town Kemp ja Betty Roof heittävät haasteen jo kiihdytyksessä. An-Dorra kiittää lopussa mikäli keulasta koohotetaan ylivauhtia.

Lähtö1: 3,6,9

Lähtö2: 3,5,7,10,13,14

Lähtö3: 13

Lähtö4: 2

Lähtö5: 1,5,7,9,10

Lähtö6: 2,3

Lähtö7: 1,2,3,12. Vihjerivin hinta: 36e.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *