Southampton

KERROIN

2.47
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pitkä odotus on ohi, sillä Englannin Valioliiga ja Championship palaavat vakiokupongille tänä lauantaina. Tarjolla on pitkästä aikaa perinteinen brittifutisvakio.

Jokaisen ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

Huom. Muista, että kotietu on yhä normaalia pienempi tyhjien stadionien vuoksi.

1: Liverpool-Leeds (72-19-9)

Hallitseva mestari Liverpool lähtee tähän kauteen selkeänä haastajana. Kloppin miehistö on ylisuorittanut pari vuotta, ja kapea materiaali on säästynyt myös loukkaantumisilta. Pelivoimaltaan Pool on liigan kakkospaikalla. Championshipiä kaksi vuotta hallinnut Leeds nousi ansaitusti Valioliigaan. Kaikki odottavat suurella mielenkiinnolla, miten Marcelo Bielsan temput toimivat korkeimmalla sarjatasolla. Liverpool on avausmatsissa selkeä suosikki, mutta annetaan Leedsille myös yllätyssauma. Poimitaan mukaan ykkösen lisäksi vain 12 % pelattu tasapeli.

2: West Ham-Newcastle (48-26-26)

West Hamin viime kausi meni penkin alle odotuksiin nähden. Joukkue on ollut jo vuosia krooninen alisuorittaja, eikä tuleva kausikaan lupaa suurta parannusta David Moyesin johdolla. Newcastle oli puolestaan yksi viime kauden suuria ylisuorittajia. Harakoiden lento hyytyi kauden loppua kohden, jolloin myös puolustus alkoi päästää maaleja. Kenraaliharjoituksen kotitappio Stokelle (0-1) ei näytä hyvältä. West Ham voittaa noin kerran kahdesta, mutta Vakiossa kotijoukkueen pelikannatus on karannut turhan korkealle. Poimitaan vain 20 % pelattu vierasvoitto mukaan ykkösen rinnalle.

3: Crystal P-Southampton (27-29-44)

Kokenut kehäkettu Roy Hodgson ohjasi Crystal Palacen taas kerran kuiville varsin pienillä resursseilla. Joukkue varmisti sarjapaikkansa jo hyvissä ajoin, mikä johti rumaan tappioputkeen kauden päätöskierrosten panoksettomissa otteluissa. Southamptonin kausi alkoi surkeasti, mutta seurajohdon luottamus manageri Ralph Hasenhuttliin palkittiin. Saints on tyrkyllä tulevalla kaudella kympin sakkiin, jos Danny Ings jatkaa viime kaudella nähtyä maalivirettään. Crystal Palacen kotietu on tunnetusti normaalia pienempi, joten pari pykälää vahvempi Southampton ansaitsee selvän suosikkiaseman. Poimitaan hieman alimerkitty vierasvoitto varmaksi!

4: Huddersfield-Norwich (22-27-51)

Valioliigasta kauden 2018/2019 päätteeksi pudonnut Huddersfield oli viime vuonna suurissa vaikeuksissa. Terriers alisuoritti rajusti koko kauden ja joutui taistelemaan loppuun asti jopa putoamista vastaan. Norwichin visiitti jäi Valioliigaan odotetusti yhden kauden mittaiseksi. Canaries on saanut pidettyä pitkälti runkomiehensä joukkueessa, ja Teemu Pukki jatkaa myös huhuista huolimatta Norwichissa – ainakin toistaiseksi. Mielestämme Norwich on tällä hetkellä sarjan eliittiä yhdessä Brentfordin kanssa. Vierasjoukkue ansaitsee selvän suosikkiaseman ja voittaa Huddersfieldin hieman yli kerran kahdesta. Vain 39 % merkitty kakkonen on erinomainen varmaidea.

5: Barnsley-Luton (40-31-29)

Barnsley säilyi sarjassa pienimmällä mahdollisella marginaalilla, sillä Clark Odour iski ratkaisevan maalin Brentfordin reppuun päätösottelun lisäajalla. Pelivoimaltaan Tykes on tälläkin kaudella alemman keskikastin nippu. Luton säilyi myös vastoin odotuksia hurjan loppukirinsä ansiosta. Seuran pelasti Nathan Jonesin paluu manageriksi. Jones oli se henkilö, joka nosti Lutonin myös pari vuotta sitten Championshipiin. Hatters on pelivoimaltaan hyvin lähellä Barnsleyn tasoa. Vakiossa kotivoitto on saanut jostain syystä aivan liikaa kannatusta. Tasainen ja vähämaalinen matsi kääntyy kuusi kertaa kymmenestä X2:n hyväksi, joten Barnsleyn ohipeli tarjoaa usein osuvan idean.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

6: QPR-Nottingham (30-29-41)

QPR oli yksi viime kauden yllättäjistä. Ärrät päätyivät lopulta turvalliseen keskikastiin, vaikka odotukset olivat monta sijaa alempana. Kesän aikana joukkue menetti tähtipelaaja Ezen Valioliigaan. Nottinghamin hyvä kausi suli päätöskierroksella käsittämättömällä tavalla. Playoffs-paikka karkasi taas kerran Forestin ulottuvilta. Perustasoltaan joukkue on selvästi QPR:n yläpuolella, joten uutta nousua hakeva Nottingham ansaitsee kyllä selkeän suosikkiaseman. Vakiokansa on hieman liikaa QPR-myönteinen – kotijoukkue on pelattu jopa pienen suosikin asemaan. Vain 35 % merkitty Nottingham on mainio ideavarma!

7: Bournemouth-Blackburn (56-25-19)

Bournemouth putosi Valioliigasta monen vuoden seikkailun jälkeen. Cherries menetti myös useita laatupelaajiaan kesän aikana, joten uutta nousua haetaan hieman heikommalla ryhmällä. Rankkaamme Bournemouthin silti sarjan top 5 -joukkueeksi. Blackburn pelasi täysin tasonsa mukaisen kauden sijoittuen keskikastiin. Rovers ei ole playoffs-paikoista kamppaileva joukkue, mutta putoamisesta ei pitäisi myöskään olla mitään vaaraa. Ennakoimme Blackburnin päätyvän samoille sijaluvuille myös tulevalla kaudella. Bournemouth on lähtökohtaisesti pari luokkaa vahvempi ja ansaitsee selvän suosikkiaseman. Vakiokansa on samaa mieltä, joten nappaamme oikein pelatun ykkösen varmaksi.

8: Cardiff-Sheffield Weds (57-24-19)

Cardiff eteni viime kaudella nousukarsintoihin saakka, mutta joukkueen lihakset eivät riittäneet Valioliigapaikkaan saakka. Tulevalla kaudella Walesin ylpeys on jälleen kerran yksi playoffs-paikkojen kisaajista. Sheffield Wedsin kausi oli surkea, ja nyt on putoaminen lähellä. Owls sai nimittäin 12 pisteen rangaistuksen täksi kaudeksi, minkä lisäksi materiaali on kesän aikana heikentynyt. Pelaajien motivaatio voi olla tiukalla, jos Sheffield ei pääse kauden alussa hyvään pistetahtiin. Me luotamme Cardiffiin tässä kohteessa. Kyseessä on perinteisesti vahva kotijoukkue, jonka pitäisi klaarata avausmatsi ongelmitta. Otetaan oikein pelattu ykkönen varmaksi.

9: Bristol C-Coventry (43-30-27)

Bristol City on jäänyt kaksi edellistä kautta hieman playoffs-paikkojen ulkopuolelle. Robins on kelpo ryhmä Championshipiin, joten ennakoimme tälläkin kertaa joukkueen päätyvän keskikastiin. Vakioveikkaajille menneiltä vuosilta tuttu Coventry palaa pitkän tauon jälkeen Championshipiin. Odotamme nousijalta hyvää kautta – Sky Blues kuuluu ehdottomasti tälle sarjatasolle. Vakion pelaajat eivät usko Coventryyn avauskierroksella. Bristol City on kerännyt aivan liikaa pelikannatusta, joten otetaan vastapeli. Ohitetaan peräti 53 % pelattu kotivoitto ja toivotaan nousijajoukkueen olevan hereillä heti kauden alussa.

10: Derby-Reading (53-25-22)

Hollannin maajoukkueesta monille tuttu Philip Cocu onnistui kohtalaisesti Derbyn managerina ensimmäisellä kaudellaan. Rams jäi vain kuuden pisteen päähän playoffs-paikasta, mutta enemmänkin oli tarjolla. Kauden päätöskierrosten ruma tappioputki oli viimeinen niitti. Reading päätyi alempaan keskikastiin jättäen reilun marginaalin putoamisviivaan. Royals lähtee myös tulevaan kauteen samoista asetelmista, eli odotukset ovat sijan 15 molemmin puolin. Erittäin vahvasti kotonaan pelaava Derby voittaa matsin yli kerran kahdesta. Napataan ykkösen rinnalle vain 22 % pelattu tasapeli tuomaan riville arvoa.

Klikkaa kuvasta 200% / 200€ talletusbonus uusille in asiakkaille!
Tarjous on voimassa rajoitetun ajan!

11: Preston-Swansea (36-31-33)

Preston on vakiinnuttanut viime vuosina paikkansa sarjan ylemmässä keskikastissa. PNE on vahva joukkue Championshipiin, mutta ei siitä aivan nousijakandidaatiksi ole. Swansea päätyi monien yllätykseksi jopa playoffs-paikoille viime kaudella. Swans ei ollut riittävän vahva Valioliigaan, joten tämäkin kausi pelataan taas divarin puolella. Joukkueiden pelivoimat ovat ennakkoon hyvin lähellä toisiaan. Swansea on aavistuksen vahvempi. Viime kaudella walesilaisten vierassaldo oli 8-11-4, eli Swans oli todella vaikea voitettava reissupeleissään. Luvassa on erittäin vähämaalinen ja tasainen ottelu. Vakiokansa on pelannut Prestonin voittoa selvästi liikaa, joten valitsemme tähän kohteeseen erittäin osuvan ohituksen. X2.

12: Millwall-Stoke (37-31-32)

Millwall yllätti monet viime kaudella päätymällä hienosti kympin sakkiin. Lontoolaiset jäivät vain kaksi pistettä playoffs-paikasta. Millwall on ollut perinteisesti vahva kotijoukkue ja kurinalaisesti puolustava. Ennakoimme näiden otteiden jatkuvan tulevalla kaudella, mutta todennäköisesti Millwall nähdään nyt sijojen 10-15 tuntumassa. Stoke on alisuorittanut rajusti siitä lähtien, kun joukkue putosi Valioliigasta. Onnikaan ei tunnu olevan joukkueella myötä. Pottersin riveistä löytyy laatua vaikka playoffs-sijoille saakka, mutta onnistuuko manageri O’Neill repimään ryhmästään tehot irti? Luvassa on tasainen ja vähämaalinen ottelu, jossa Millwall saa pienen suosikin aseman. Vakion peliprosentit ovat melko hyvin kohdallaan. Ottelu on vaikea veikattava, joten merkitään suosiolla tämä kohde umpeen.

13: Sunderland-Bristol R (56-24-20)

Ykkösliigaan aivan liian suuri Sunderland on epäonnistunut viime kausina nousuhaaveissaan. Black Cats on jälleen 3. sarjatason suurin voittajasuosikki. Fanit ja analyytikot odottavat Sunderlandilta vihdoin nousua Championshipiin. Bristol Rovers ei ole huono joukkue, mutta monta pykälää Sunderlandia heikompi. Vakiossa pelaajat ovat lämmenneet todella rajusti ykkösliigan suosikkiin. Sunderland on pelattu tällä hetkellä lähes 70 %. On selvää, että X ja 2 ovat kupongin parhaimpia merkkejä. Jos ykkösen ohitus tuntuu liian rajulta idealta, niin laita kohde umpeen.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Bristol Rovers olisi pelattava, jos saat sille yli 5,00 (=100/20) kertoimen.

Pelikelpoisia kohteita ovat mm. Southampton @ 2,47 (44 %), Norwich @ 2,20 (53 %) sekä Derby @ 2,10 (53 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 3:2 Southampton, 4:2 Norwich, 7:1 Bournemouth

Parhaat ohipelit: 5:X2 ohi Barnsley, 9:X2 ohi Bristol C, 11:X2 ohi Preston

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *