Fanteam kausipeli

KERROIN

100
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kausi 2020/2021 käynnistyy lauantaina 12.9. Lontoon derbyllä Fulham-Arsenal. Samalla alkaa myös monen fantasyfutis-pelaajan jännitys. Monet luovat joukkueen ilmaiseen FPL-peliin, mutta tarjolla on nykyisin myös hurjia rahapalkintoja!

Fanteam järjestää tällä kaudella MILJOONAN EURON kausipelin!

Kyllä – luit aivan oikein. Turnauksen voittaja kuittaa 200.000 euroa. Miljoonan euron potin lisäksi jaetaan palkintoja viikon ja kuukauden parhaille managereille.

>>> LUO OMA JOUKKUEESI NYT!

Tässä artikkelissa jaetaan muutamia vinkkejä, joiden pohjalta voit luoda oman joukkueesi.

Puolustus

Hyödynnämme tässä Allafantasytips-sivuston Fixture Tracker -työkalua, joka on korvaamaton apuväline kausipelissä. Se näyttää yhden viikon sijaan kuusi viikkoa eteenpäin arviot joukkueen maalimäärille ja nollapeleille.

Puolustuksen osalta tilanne näyttää seuraavalta. Laatikossa oleva luku kertoo nollapelin todennäköisyyden, esim 0.54 on 54%. TOTAL-sarakkeessa oleva luku on näiden laatikoiden summa, eli se näyttää, kuinka monta nollapeliä joukkueelle on odotettavissa kyseisten otteluviikkojen aikana.

Kuten näkyy, eniten nollapelejä voidaan odottaa Wolvesilta. Tätä selittää todella suotuisa ohjelma; susihukat kohtaavat 5/6 avausottelussaan sarjan alempaan kastiin kuuluvat joukkueet. Manchesterin joukkueet olisivat normaalisti Wolvesin perässä, mutta ne eivät pelaa avauskierroksella.

Heikommista joukkueista esiin nousee Southampton, jolla on myös erittäin suotuista ohjelma: 4/6 avausottelusta on varsin potentiaalisia nollapelien suhteen.

Tässä muutamia valintoja.

Maalivahdit

 • Rui Patricio (Wolves)
 • Alex McCarthy (Southampton)
 • Alisson (Liverpool)

Rui Patricio ja Alex McCarthy ovat tällä hetkellä todella suosittuja maalivahteja. Voit poimia kakkosmieheksi esim. Villan Örjan Nylandin, jolla on hyvä nollapelisauma (kotona Sheffield United) toisella kierroksella, jolloin sekä McCarthylla että Patriciolla on vaikea ottelu.

Liverpoolin Alisson on perusvarma valinta, mutta vieraspeli Chelseaa vastaan on toisella kierroksella ikävä. Siinäkin kohtaa Villan Nyland toimii hyvänä varamiehenä.

Manchester Unitedin alkuohjelma on myös erittäin hyvä nollapelien varalle, mutta tähän kelkkaan voi hypätä vasta toisella kierroksella.

FanTeamin sportsbookissa myös paljon fantasypelien H2H-kohteita!

Puolustajat

 • Ruben Vinagre (Wolves)
 • Kyle Walkers-Pieters (Southampton)
 • Trent Alexander-Arnold (Liverpool)
 • Andrew Robertson (Liverpool)
 • Aaron Wan-Bissaka (Man Utd)

Wolves ja Southampton ovat joukkueita, joiden nollapelejä kannattaa ehdottomasti metsästää usean pelaajan voimin. Valitse esim. maalivahti + puolustaja tai kaksi puolustajaa kyseisistä joukkueista.

Wolves menetti supersuositun laitapakkinsa Matt Dohertyn Tottenhamiin, ja vasen laita Jonny on loukkaantunut. Tämä nostaa varamies Ruben Vinagren avaukseen. Southamptonista potentiaalisimmat pelaajat ovat laitapakit Kyle Walkers-Pieters sekä Ryan Bertrand.

Liverpoolin Andrews Robetson ja TAA ovat kaksi luottoheppaa, joita on vaikea sivuuttaa. Tällä hetkellä Robertsonin trendi on pisteiden osalta parempi.

Manchester Unitedista esiin nousee potentiaalisena syöttöjen tarjoajana Aaron Wan-Bissaka. Osa managereista ottaa miehen joukkueeseen jo kauden alussa, mutta penkittää AWB:n avauskierroksella.

Kannattaa myös hyödyntää Playerdatabase247.com -sivustoa, joka näyttää selkeässä muodossa edellisten otteluiden avauskokoonpanot.

Keskikenttä

 • Sadio Mane (Liverpool)
 • Alain Saint-Maxim (Newcastle)
 • Bruno Fernandes (Man Utd)
 • Mason Greenwood (Man utd)

Keskikentän ehdottomasti kuumin nimi on FPL:n puolella Pierre-Emerick Aubameyang. Fanteamissa ”Auba” on kuitenkin hyökkääjä, joten tätä optiota ei ole mahdollista käyttää.

Liverpoolin Sadio Mane on perusvarma valinta. Hän tulee taatusti tekemään kovat tehot viime kauden malliin, ja Liverpoolin alkuohjelma on todella lupaava. Mane näyttää tällä hetkellä hieman paremmalta vaihtoehdolta kuin Salah. Molempia on vaikea saada mahtumaan.

Newcastlen Alain Saint-Maxim on hyvä valinta halpiskorista kahdelle avauskierrokselle. Newcastle kohtaa tuolloin West Hamin (v) ja Brightonin (k), joten maaliodotus on mukavan korkealla.

Manchester Unitedilla on myös kova maalipotentiaali kauden alussa. Bruno Fernandes teki hirmuiset tehot viime kaudella, joten mies löytyy taatusti tälläkin kertaa useista joukkueista. Fernandes on fiksu vaihtoehto esim. Salahille.

Viime kaudella läpilyöntinsä tehnyt Mason Greenwood on myös hyvä valinta ja selvästi halvempi vaihtoehto.

Tässä joukkueiden maalintekopotentiaali avauskierroksilla. Laatikoissa olevat luvut kuvaavat odotettuja maaleja. TOTAL-sarakkeessa oleva summa on odotettu maalimäärä kyseisellä jaksolla.

Hyökkäys

 • Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)
 • Timo Werner (Chelsea)
 • Danny Ings / Che Adams (Southampton)
 • Alexander Mitrovic (Fulham)

Pierre-Emerick Aubameyang on siis Fanteamin miljoonaturnauksessa hyökkääjä. Tätä miestä on hyvin vaikea sivuuttaa, sillä Arsenalin ohjelmakin on niin lupaava kahdella avauskierroksella. Tämän jälkeen ”Auban” voi halutessaan esim. vaihtaa Gabriel Jesusiin tai Anthony Martialiin.

Chelsean maalipotentiaali on myös erittäin korkea kauden alussa. Frank Lampardin joukkue on vahvistunut hyökkäyspäässä siihen malliin, että runsasmaalisia otteluita lienee luvassa. Ongelmana ovat tällä hetkellä lukuisat poissaolot sekä epävarmuus avauskokoonpanosta. Timo Werner lienee ns. varma valinta.

Jos olet valinnut Southamptonista jo kaksi puolustuspään pelaaja, tilaa on vielä yhdelle nimelle. Joukkueen maalipotentiaali on nimittäin myös oikein kelvollinen. Hurjaa tulosta tehnyt Danny Ings on toki selkeä ykkösnimi, mutta lähes puolet halvempi Che Adams voisi olla toimiva halpisvaihtoehto.

Alexander Mitrovic on kaikki kaikessa Fulhamin hyökkäykselle. Mökkiläiset kohtaavat kolmella avauskierroksella Arsenalin (k), Leeds (v) ja Aston Villan (k). Ohjelma on varsin potentiaalinen.

>>> OSALLISTU TÄSTÄ MILJOONAN EURON JAHTIIN!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *