West Ham-Newcastle O2.5

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kausi 2020/2021 käynnistyy pitkän odotuksen jälkeen! Löysimme avauspäivän otteluista myös kaksi mielenkiintoista pelikohdetta. Tällä kertaa betsit aloitetaan totalsien puolelta.

Fulham-Arsenal (klo 14:30)

Kotijoukkue Fulham palaa Valioliigaan vain yhden vuoden tauon jälkeen. Lontoolaiset putosivat pääsarjasta kauden 2018/2019 päätteeksi, jolloin Fulham voitti vain 7 ottelua ja päästi peräti 81 takaiskumaalia. Nyt hakusessa on huomattavasti tasapainoisempi suoritus.

Fulhamin managerina jatkaa ex-pelaaja Scott Parker. Joukkuetta on vahvistettu perustason täsmähankinnoilla, mutta Fulham ei ole tehnyt mitään suuren luokan kaappauksia. Aivanpelaaja on viime kausien tapaan Alexander Mitrovic, joka iski Championshipissä viime kaudella 26 osumaa.

Arsenal lähtee uuteen kauteen Mikel Artetan johdolla, joka otti joukkueen haltuunsa kesken viime sesongin. Gunners on hakenut itseään Arsene Wengerin lähdön jälkeen. Ranskalaisen seuraajat eivät ole onnistuneet nostamaan tykkimiehiä vielä uudelle tasolle.

Artetan alku oli vaikea, mutta Arsenal napsi kevään ja kesän mittaan todella kovia päänahkoja. Se voitti mm. Manchester Cityn, Liverpoolin, Chelsean ja Wolvesin. Kausi huipentui hienoon FA Cup -pokaaliin.

Arsenalin vahvuus on ollut historiallisesti hyökkäyspäässä. Pierre-Emerick Aubameyang on kiistatta yksi sarjan parhaimpia hyökkääjiä ja kamppailee taas maalipörssin voitosta. Nyt hänen tukenaan on myös Chelseasta saapunut Willan.

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden puolustus on suuri kysymysmerkki. Molempien avainmiehet löytyvät hyökkäyksestä, ja ottelun maaliodotus on kiistatta korkealla. Betsimarkkina on maalimäärissä turhan konservatiivinen – me emme usko tylsään otteluun, vaikka kyse onkin sarja-avauksesta.

Betstaaan yli 2,5 maalia in 1,76 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 63 %. Maalintekijävedoissa kiinnostaa etenkin Mitrovicin onnistuminen Arsenalin varsin haavoittuvia takalinjoja vastaan.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain rajoitetun ajan! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

West Ham-Newcastle (klo 22:00 )

Kotijoukkue West Ham lähtee tulevaan kauteen David Moyesin johtamana. ”DM” palasi Lontooseen pienen tauon jälkeen kesken viime kauden ja onnistui pitämään West Hamin sarjassa. Kokonaisuutena kausi oli totta kai suuri pettymys seuran resursseihin nähden.

Odotukset tulevaan kauteen eivät hirveästi eroa aiemmista. West Hamin pitäisi pystyä keskikastin sijoitukseen ja hyvänä kautena haastamaan top 10 joukkueita. Hammers on kuitenkin tunnettu kroonisena alisuorittajana, eikä tulevaisuus David Moyesin komennossa näytä erityisen valoisalta.

Vierailija Newcastle oli sen sijaan viime kauden suurin ylisuorittaja. Harakat venyivät erinomaiseen sarjasijoitukseen osin taidolla osin tuurilla. Hyvää onnea oli matkassa varsin paljon, sillä Newcastle nappasi todella monta ansaitsematonta pistettä.

Pallo pomppi suotuisasti Steve Brucen miehistölle, minkä lisäksi Dubravka pelasi maalilla erinomaisesti. Odotukset ovat tälle kaudelle taas alempaan keskikastiin, mutta moni analyytikko arvelee Newcastlen olevan jopa putoamiskamppailussa.

West Ham on perinteisesti runsasmaalinen joukkue hyökkävän pelityylin ja heikon puolustuksen kautta. Newcastle oli suurimman osan viime kautta todella vähämaalinen, mutta trendi alkoi muuttua keväällä. Kun Newcastlen onni alkoi tasaantua, joukkueen puolustus alkoi päästää roppakaupalla maaleja.

Newcastle lienee tällä kaudella selvästi runsasmaalisempi. Nyt myös huippuveskari Dubravka puuttuu poissaolojen vuoksi. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat myös olleet todella runsasmaalisia: 2-2, 2-3, 2-0, 0-3 ja 2-3.

Betsaamme yli 2,5 maalia in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57 %. Tämän lisäksi BTTS eli Both Teams To Score kiinnostaa 1,75-1,80 tasoisilla kertoimilla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *