Top 4: Arsenal

KERROIN

3.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kausi 2020/2021 käynnistyy lauantaina 12.9. Lontoon paikallispelillä Fulham vs Arsenal. Toinen näistä joukkueista on myös kausivetojen ideamme! Poimimme pelikohteet tällä kertaaa in tarjonnasta.

Jos sinulla ei ole vielä in tiliä, voit hyödyntää mahtavan 200 % / 200 € ensitalletusbonuksen tästä linkistä! Tee vähintään 30 € talletus – saat lisäksi 300 käteiskierrosta Book of Dead -slottiin.

Mestari: Manchester City

Liverpool katkaisi Manchester Cityn voittoputken viime kaudella, kuten kaikki hyvin tietävät. City oli todella lähellä menettää mestaruuden jo kaksi vuotta sitten, mutta loppukauden ryhdistäytyminen riitti tuolloin mestaruuteen.

Viime kaudella City oli monien eri tilastojen mukaan yhä paras joukkue, mutta epäonni maalipaikoissa sekä lukuisat puolustusvirheet pudottivat tärkeitä pisteitä. Osotituksena joukkueen pelivoimasta, City murskasi Liverpoolin heinäkuun alussa peräti 4-0.

Pep Guardiolalla on käytössään taas erittäin laaja sekä laadukas materiaali. Joukkueella riittää vaihtoehtoja pitkän kauden tarpeisiin.

Suurin haastaja on Liverpool, mutta punapaidoilla voi hyvinkin olla edessä ns. välikausi. Pool on voittanut viime vuosina kauan kaivatut pokaalit, ja joukkue on selvinnyt kapealla materiaalilla arvioitua paremmin. Kloppin miehistö ei ole myöskään vahvistunut lainkaan kesän aikana.

Manchester City nappaa taas mestaruuden mitä suurimmalla todennäköisyydellä. Betsaamme Cityä voittajaksi in 1,82 kertoimella.

Klikkaa kuvasta 200% / 200€ talletusbonus uusille in asiakkaille!
Tarjous on voimassa rajoitetun ajan!

Top 4: Arsenal

Arsenalilla on takana pari muutosten sävyttämää kautta. Gunners on etsinyt identiteettiään sen jälkeen, kun seuraa vuosikaudet johtanut Arsene Wenger vaihtoi maisemaa. Nyt joukkue lähtee uuteen kauteen Mikel Artetan johdolla. Mies on toiminut managerina viime kauden puolivälistä lähtien.

Artetan alku oli vaikea Arsenalin peräsimessä. Lopulta Gunners päätyi vasta sijalle kahdeksan, mutta hieman paremmalla onnella sijoitus olisi ollut pari pykälää korkeampi.

Kausi päättyi joka tapauksessa positiivisesti. Arsenal voitti upeasti FA Cupin ja napsi kevään sekä kesän aikana todella kovia päänahkoja. Gunners kaatoi kärkiseuroista Liverpoolin, Manchester Cityn, Chelsean ja Wolvesin parin viimeisen kuukauden aikana.

Gunnersin hyökkäyspää on myös erittäin hyvässä jamassa. Pierre-Emerick Aubameyang on ollut jo pari kautta liigan top 3 -hyökkääjiä. Nyt hänellä on tukenaan Chelseasta saapunut Willian. Jokerina taustalla on myös Mezut Özil.

Tasoerot kahden kärkiseuran takana eivät ole valtavan suuret. Arsenalilla on näistä asetelmista vähintään 1/3 saumat päästä neljän sakkiin tulevalla kaudella. Betsataan Arsenal top 4 -sijoitusta in 3,50 kertoimella.

Ensimmäiset potkut: David Moyes ja Steve Bruce

David Moyesin ura oli kovassa nosteessa, kun hän manageroi Evertonia vuosien 2002-2013 välisenä aikana. ”DM” sai Evertonista jatkuvasti hyviä tehoja ja sijoituksia irti. Kun mies siten pääsi Manchester Unitedin manageriksi kaudelle 2013/2014, suunta romahti.

Moyes ei ole niittänyt menestystä United-pestin jälkeen oikeastaan missään seurassa. Viime kaudella hänet kutsuttiin pelastamaan West Ham putoamiselta. WHUFC säilyi, mutta lähinnä muiden heikkouksien myötä.

West Hamin alkukauden ohjelma on avausmatsin jälkeen todella vaikea. Ei yllättäisi, vaikka Hammers joutuisi kovaan tappioputkeen heti alussa. Tämä tietäisi Moyesille pikaisia potkuja, sillä West Ham -managerin pesti on tuulinen paikka.

Steve Brucea veikkailtiin vuosi sitten epäonnistujaksi ja potkujen kohteeksi Newcastlen peräsimessä. Bruce johdatti Harakat yllättävän kovaan menestykseen, mutta usein vastoin pelitapahtumia. Hyvin reaktiivinen ja puolustava pelitapa toi Newcastlelle useita onnekkaita pisteitä.

Hyvä onni tuskin jatkuu kahta kautta peräkkäin. Newcastlen seurajohto on myös tunnettu siitä, että liipasinta vedetään tarvittaessa hyvinkin ripeästi.

Betsataan David Moyes 5,00 kertoimella ja Steve Bruce 9,00 kertoimella ensimmäisten potkujen saajaksi ille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *