Mullsjö +0,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pixbo-Mullsjö (klo 20.30)

Viime kaudella runkosarjan kolmannella sijalla yllättäneen Pixbon kausi on varsin odotetusti ollut viime vuoteen verrattuna selvästi heikompi. Ennen illan kamppailua Wallenstam löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän ja olisi näin ollen ensimmäinen pudotuspeleistä rannalle jäävä joukkue. Aivan sarjataulukon mukainen tilanne ei kuitenkaan ole ja pelivoimaltaan ketut yltävät meidän papereissa sarjan kuuden parhaan joukkueen joukkoon. Pixbon otteet ovat olleet hyvin ailahtelevia ja esimerkiksi voitto Kalmarsundista oli hyvä muistutus joukkueen iskukyvystä mutta samalla selvät tappiot koko alkukauden rämpineelle Falunille sekä Linköpingille nostavat kysymysmerkkejä ilmaan. Viimeksi erittäin rikkonaisessa ottelussa Kalmarsundia vastaan nähtiin ensimmäistä kertaa tämän kauden puolella viitteitä viime kaudesta kun Tsekkitaituri Marek Benes osui maalipuiden väliin kolmesti ja joukkueen sisäistäpistepörssiäkin johtava Martin Östholm tehtaili neljä tehopistettä ratkaisten ottelun jatkoajalla.Tolppien välissä Jon Hedlund on sarjan parhaimpia ja luonnollinen valinta jälleen punavalkoisten startteriksi.

Mullsjö kasasi tälle kaudelle todella nimivahvan nipun mutta suuren vaihtuvuuden myötä kemiat eivät vielä kentäntasolla ole loksahtaneet täysin kohdilleen. Sarjasijoitus ennen illan ottelua on kuudes mutta pelivoimaltaan Mais on heittämällä yksi suurimpia mitalisuosikkeja. Viimeiset viisi ottelua ovat olleet esityksiltään todellista vuoristorataa: kotonaan joukkue kyykytti molemmat sarjan suurista kun sekä Storvreta että Falun taipuivat Mullsjön käsittelyssä. Samaan viiden ottelun periodiin mahtuu kuitenkin tappio häntäpään Höllvikenille ja viimeksi joukkue tyri 6-2 kotijohdon Dalenia vastaan häviten ottelun lopulta selkein 9-12 loppulukemin. Mais saa kasaan todella tasaiset ja laadukkaat kolme ketjua mutta todellinen syömähammas siltä edelleen uupuu. Sveitsitähti Jann Zauggin neljä osumaa Dalenia lupailevat tosin erittäin hyvää tällä saralla ja viime vuonna sarjan maalipörssissä toiseksi sijoittuneen laiturin paluu huipputasolle olisi luonnollisesti iso lisä joukkueen menestystä ajatellen. Simon Karlsson uupui kokoonpanosta Dalenia vastaan, mutta pääluotsi Alexander Bergstömin mukaan maajoukkuehyökkääjä on illan ottelussa jälleen mukana.

Tämänpäiväinen kohtaaminen on joukkueiden ensimmäinen tällä kaudella, joten pieni extra-lataus varmasti löytyy historian aikana pudotuspeleissäkin kuumia sarjoja pelanneiden ryhmien väliltä. Pixbo on yleisesti ottaen ollut Mullsjölle melko mieluinen vastus ja joukkueiden 15 viimeisestä välienselvittelystä Mais on poistunut varsinaisenpeliajan jälkeen peräti kahdeksan kertaa voittajana kaukalosta. Viime kaudella Pixbo oli vahvempi kotonaan lukemin 9-7, mutta vieraissa Mullsjö pyyhki kettujen yli 10-4 loppulukemin. Pixbon voitto Kalmarsundista on huomioitu bookkereiden toimesta selvästi yläkanttiin, emmekä me millään saa kotijoukkueesta 50% suosikkia illan otteluun. Pelivoimaltaan Mullsjö on arvioissamme edellä mutta toki vierasreissu Wallenstamhalliin tasoittaa puntteja. Parhaat pelit löytyvät kuitenkin vieraiden puolelta ja vihjeeksi nostetaan Mullsjö +0,5 maalin tasoituksella, jossa siis tasapelikin riittää lunastukseen. in kärkikerroin kelpaa pelitositteelle noin 57% arviota vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *