yli 10,5 maalia

KERROIN

2.03
0
pv
0
t
0
min
0
s

TPS-Oilers (klo 18.30)

Turun Palloseura keikkuu sarjataulokn neljännellä sijalla ja kotietutiketti pudotuspeleihin on täysin mustavalkoisten omissa käsissä. Viime aikoina kone on hieman yskähdellyt ja viidestä viimeisestä ottelusta takkiin on tullut peräti kolmessa. Pientä kurssin muutostosa kuitenkin oli havaittavissa viikonloppuna kun Happee jäi täysin aseettomaksi Kupittaan Palloiluhallissa. Mikko Hautaniemi ja Miko Kailiala ovat odotetusti kantaneet suurimman tulosvastuun hyökkäyspäässä ja etenkin nuori Waltteri Vesterinen sekä debyyttikautta pääsarjatasolla pelaava Juuso Forsman ovat tehneet selkeää läpimurtoa liigakentille. Omalla kenttäpuoliskolla Tepsi on tunnetusti yksi sarjan parhaimpia mutta viime kauteen verrattuna omissa kolisee silti enemmän. Kovalla hypellä Ruotsista saapunut Erik Storgårds on ollut todella iso pettymys ja tällä hetkellä miehen ”väkisin peluuttaminen” vaikuttaa katsomoon todella erikoiselta ratkaisulta. Tolppien välissä kaksikko Fälden-Kuisma on allekirjoittaneen papereissa edelleen kysymysmkerkki ja tällä saralla turkulaiset ainakin tänään antavat tasoitusta.

Oilers ennakoitiin tutusti jälleen kärkikahinoihin mukaan ja pistekeskiarvollisesti öljymiehet on sarjan toiseksi paras joukkue heti Classicin jälkeen. Espoolaiset seilaavat komeassa seitsemän ottelun voittoputkessa ja ilman pientä notkahdusta Tiikereiden vieraana tekeminen kaukalon puolella on ollut todella kovalla tasolla. Viimeksi Oilers pyyhki sensaatiomaista kautta pelaavalla Lasbilla lattiaa hakien pisteet Lahden Suurhallilta murskalukemin 1-11. Justus Kainulainen on heiluttanut maaliverkkoja 23 kertaa ja kantaa selässään myös tupla-paitaa johtaen joukkueen sisäistä pistepörssiä. Kokonaisuudessaan Kainulaisten (Justus – Rasmus) ja Markus Markkolan johtama ykkösviisikko on paikoin pitänyt vastustajaa jopa pilkkanaan ja Matias Veikkolan sekä Antti Suomelan tuki takalinjoilla tekee viisikosta eittämättä yhden sarjan parhaista. Tuomas ja Heikki Iiskola muodostavat erinomaisen taustaviulun ja kolmoskentässä Casper Pfitzner on joukkueen selkeä liideri. Tolppien välissä Joonas Kaltiainen on erinomainen ykköskassari ja luonnollinen valinta vieraiden maalinsuulle myös illan otteluun.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Oilers nappasi täyden pistepotin selvin 11-6 loppulukemin ja kyllä me vierailijat tässäkin suosikiksi nostamme. Voittajakohteissa markkina on aikalailla kohdallaan joten suunnataan katseet totalsien puolelle. Molempien joukkueiden tilastollisesti vahva puolustuspeli on tiputtanut rajan ainoastaan 10,5 maalin joka väkisinkin nostaa suupieliä ylöspäin. Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa viimeisen neljän vuoden aikana verkko on heilunut keskimäärin 12,3 osuman verran ja samalla otannalla Tepsin kotiotteluissa ollaan todistettu tasan 13 osumaa ottelua kohden. Viimeisissä viidessä keskinäisessä kohtaamisessa vähintään 11 maaliin on ylletty kolme kertaa, keskiarvon huidellessa jälleen yli 12 maalissa. Meidän papereissa maaliodotus nousee jälleen noin 11,5 kihauksen tuntumaan, joten kotimaisen Veikkauksen tarjoama yli kahden kerroin yli 10,5 osumasta ( 1,95) nostetaan ilomielin keskiviikon kupongille mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *