Tottenham-Fulham U2.5

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan keskiviikkona kaksi rästiottelua. Molemmista kamppailuista löytyy myös pelattavaa!

Man City-Brighton (klo 20:00)

Kotijoukkue Manchester City jatkoi komeaa voittoputkeaan FA Cupin kierroksella. City hoiteli kotiottelussa Birminghamin ilman ongelmia maalein 3-0. Kyseessä oli jo kuudes peräkkäinen voitto kaikki kilpailut lukien ja peräti 14. tappioton ottelu saldolla 10-4-0.

Viime viikolla City kaatoi myös kovavireisen Manchester Unitedin vieraissa 0-2 ja eteni näin ollen Liigacupin loppuotteluun Tottenhamia vastaan.

Cityn alkukausi on ollut kiistatta pettymys, mutta nyt alkaa olla toinen ääni kellossa. Joukkue on enää neljä pistettä perässä Liverpoolia kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Voitot rästipeleistä, niin City voi ottaa hyvinkin piikkipaikan haltuunsa pitkän tauon jälkeen.

Vierailija Brighton ei saanut tarvittavaa itseluottamusbuustia FA Cupin puolelta. Joukkue rämpi alasarjaseura Newportin vieraana jatkoajalle; edes 90. minuutin johtomaali ei riittänyt, sillä Brighton onnistui munaamaan pelin vielä tasoihin senkin jälkeen.

Seagulls on kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista koko kauden ajan. Joukkue on kyllä luonut tilanteita etenkin kotiotteluissa, mutta otteluiden voittaminen on täyttä tuskaa. Saldo 2-8-7 kertoo tästä kaiken oleellisen.

Manchester City on ollut Brightonille ylitsepääsemätön vastus viime vuosina. City on voittanut edelliset kuusi kohtaamista 0-5, 4-0, 1-4, 2-0, 3-1, 0-2 eli aina vähintään kahden maalin erolla. Vaikea nähdä myöskään nykyisen Brightonin tarjoavan suurta uhkaa keskiviikkona.

Betsataan Manchester City -2,5 maalin tasoituksella n 2,50 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 44 %. Pieni tai keskisuuri panos riittää tähän kohteeseen.

 

Tottenham-Fulham (klo 22:15)

Kotijoukkue Tottenham sai kokea FA Cupin taikaa sunnuntaina, kun Mourinho johdatti joukkonsa Non-League 1. div -seura Marinen vieraaksi. Spurs hoiteli varamiehisenäkin ottelun varsin odotetusti maalein 0-5. Aiemmin viime viikolla seura kaatoi Brentfordin 2-0 edeten Liigacupin finaaliin.

Tottenhamin kausi on ollut ehdottomasti menestys. Hieman joulua kärsityt kaksi tappiota on nyt kuitattu, ja takana on viisi matsia saldolla 4-1-0. Joukkue on hävinnyt 28 edellisestä ottelustaan vain kolme kaikki kilpailut mukaan luettuna. Spurs on myös päästänyt Cityn jälkeen vähiten maaleja.

Vierailija Fulhamin kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Ensimmäiset kuusi ottelua sujuivat saldolla 0-1-5, mutta 7. kierroksen kotivoitto WBA:sta käänsi Fulhamin kurssin selkeästi parempaan. Edelliset yhdeksän ottelua on tahkottu liigassa varsin kelvollisella 2-4-3-saldolla.

Lauantaina Fulham pelasi FA Cupissa QPR:n vieraana. Matsi venyi jatkoajalle, jonka päätteeksi Fulham nappasi 0-2-voiton. Kyseessä oli jo viides peräkkäinen matsi ilman tappiota cup & Valioliiga mukaan luettuna. Näiden otteluiden aikana Fulham on myös päästänyt vain kaksi maalia.

Vaikka Tottenhamilla on riveissään Kane & Son -kaksikko, joukkue on itse asiassa varsin vähämaalinen. Peräti 7/9 edellisestä Valioliigan pelistä on U2,5 tuloksia. Fulham on myös tiivistynyt valtavasti alkukauden jälkeen. Takana on 6x U2,5 tulosta putkeen ja 8/10 edellistä matsia on undereita.

Vedonlyöntimarkkinan maaliennuste on otteluun turhan korkea. Betsataan alle 2,5 maalia in 2,23 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 52 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *