Slovenia DNB

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kesän 2020 EM-karsinnat jatkuvat sunnuntaina seitsemän ottelun voimin. Paras pelikohde löytyy ottelusta Slovenia-Itävalta, jossa toinen joukkueista kärsii mittavista poissaoloista.

Slovenia-Itävalta (klo 21:45)

Slovenia on vain kahden miljoonan asukkaan valtio, mutta kyseessä on asukaslukuunsa nähden erinomainen futismaa. Slovenia on pelannut itsenäisenä valtiona vasta 90-luvun alusta lähtien, mutta karsiutunut silti jo kolmeen arvoturnaukseen.

EM 2020 -kisat ovat myös täysin mahdolliset, sillä G-lohko on kärkijoukkue Puolan takana erittäin tasainen. Slovenia avasi karsinnat häviämällä tiukan pelin Itävallalle 1-0, mutta tämän jälkeen joukkue voitti Puolan, Latvian ja Israelin yhteismaalein 10-2.

Torstaina Slovenia kärsi kirvelevän vierastappion Makedonialle 2-1. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Slovenian on voitettava kotona Itävalta sekä Latvia. Viimeinen karsintaottelu on reissupeli Puolaa vastaan, josta pisteet ovat todella tiukassa.

Vierasjoukkue Itävalta on perustasoltaan luokkaa Sloveniaa vahvempi. Joukkueen ELO rating on 32 vrt. Slovenian 56 ja Suomen 46.

Itävallan karsinnat ovat sujuneet mielenkiintoisesti. Joukkue hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan Puolalle (0-1) ja Israelille (2-4), mutta nyt Itävalta on lohkon kakkospaikalla pelattuaan viisi seuraavaa peliä saldolla 4-1-0.

Torstaina Itävalta kaatoi Israelin kotona maalein 3-1, vaikka joutui alussa 0-1 tappiolle. Pelivire on siis hyvä, mutta Slovenian reissu joudutaan tekemään kovasti varamiehisinä.

Itävallan riveistä on poissa varmuudella David Alaba, Stefan Lainer, Philipp Leinhart ja Florian Grillitsch. Tämän lisäksi Stefan Posch ja Konrad Laimer loukkaantuivat Israel-ottelussa. Kaupan päälle supertähti Marko Arnautovic kärsi myös vammoista Israelia vastaan.

Slovenia ei kuuluisi olla näistä lähtökohdista altavastaaja kotikentällään, vaan ansaitsee pienen suosikin aseman. Nappaamme peleihin Slovenia DNB ilta kertoimella 2,12.


Klikkaa ja hyödynnä huikeat EM-tarjoukset – vain ilmaisetvedot.comin lukijoille!
>> Suomen voitolle korotettu 4,50 kerroin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan
>> Teemu Pukin maalille kerroin 100!


Wales-Kroatia (klo 21:45)

Wales ja Kroatia kamppailevat kisapaikasta F-lohkossa, joka on tällä hetkellä lohkoista tasaisin. Peräti neljä viidestä joukkueesta on edelleen kiinni kisapaikassa.

Kotijoukkue Walesin päävalmentajana toimii Ryan Giggs. Legendaarinen pelaaja ei nauti tällä hetkellä suurta suosiota, sillä Wales ei ole suorittanut miehen alaisuudessa erityisen hyvin. Vihjasimme itse asiassa Slovakiaa (DNB) Walesia vastaan torstain ottelussa, joka päättyi 1-1 -tasapeliin.

Walesin materiaali on kuitenkin rajallinen, eikä maan suoritustaso ole siihen nähden erityisen huonoa. Hyökkäyspeli on paljon kiinni Gareth Balen pelivireestä, eikä Bale ole enää aivan nuoruusvuosiensa huipputasolla.

Bale saa todennäköisesti sunnuntain otteluun tärkeää tukea, sillä Aaron Ramseyn pitäisi palata keskikentälle hänen aisaparikseen.

Vierasjoukkue Kroatia muistetaan kesän 2018 upeasta MM-turnauksesta. Hopealle päätyneet kroaatit osoittivat olevansa yksi Euroopan ja koko maailman laatujoukkueista. EM-karsinnat ovat sujuneet myös varsin hyvin saldolla 4-1-1. Ainoa tappio tuli toisella kierroksella Unkarin vieraana.

Torstaina Kroatia otti rutiinivoiton Unkarista ja maksoi näin kalavelat. Peli oli jo ennen taukoa 3-0, jonka jälkeen kroaatit kruisailivat voittoon ja säästelivät energiaa. Tämä pistepotti auttoi osaltaan myös Walesia taistelussa kakkospaikasta.

Wales on erittäin vähämaalinen joukkue, jonka viidessä lohkovaiheen ottelussa on nähty vain 10 maalia. Kotona Wales on voittanut neljä edellistä otteluaan maalierolla 5-1, mikä kertoo paljon.

Tasapeli ei olisi edes kotijoukkueelle katastrofi, jolla on kaksi helppoa matsia vielä jäljellä, ja lohkokakkonen Slovakia joutuu seuraavalla kierroksella Kroatian vieraaksi.

Ottelun paras value löytyy vähämaalisuudesta. in kerroin 1,68 alle 2,5 maalin tulokselle kelpaa hienosti peleihin 65% arviolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *