KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 13.10

Happee-SPV

Kotimaisessa salibandyliigassa mitellään tänään aina tunteita herättävä Väli-Suomen vääntö, kun Jyväskylän Happee isännöi Seinäjoen Peliveljiä. Ottelu käyntiin Monnarilla klo 18.30!

Viime vuoden finalisti Happee on saalistanut viidestä pelaamastaan ottelusta kymmenen pistettä (3-0-1-1), mutta enemppänkin olisi ollut aivan kaikki mahdollisuudet. Viimeksi hirvirytkettä nähtiin Lahdessa, kun jyväskyläläist hakivat vahvan ensimmäisen erän avulla täyden pistepotin Lasbilta luvuin 5-6. Joukkueen selkeästi parasta antia on esittänyt ykkösvitja, jossa maajoukkuehyökkääjät Peter Kotilainen (5+8) ja Jami Manninen (2+3) hyökkäävät yhdessä Paul Kotilaisen (7+3) kanssa. Suurimmat puutteet löytyvät puolustuksesta, josta ei Emil Ukkosen ja lajilegenda Mika Kohosen takana järin paljoa pallotaitoa ole. Miro Tuomala lukeutuu sarjan varmimpiin koppareihin ja aloittanee tänään kotijoukkueen tolppien välissä.

Siinä missä muiden joukkueiden ottelutahti on ollut todella raju, on SPV pelannut vasta kolme ottelua. Näistä jokainen on päättynyt seinäjokilaisten voittoon varsinaisella peliajalla, joskaan peliesitykset eivät ole olleet aivan sitä tasoa, mitä Tommy Koposen joukkueelta voidaan odottaa. Todella aktiivisesti ja korkealta prässäävä SPV on heiluttanut vastustajan maaliverkkoja reilun 9 maalin keskiarvolla mutta kolikon kääntöpuolena omiin on tullut jokaisessa ottelussa lukuisia tekopaikkoja lähes liukuhihnalta. Maalilla Eero Kosonen on ollut jäätävän hyvä ja useasti maailman parhaaksi maalivahdiksi arvostettu kassari on pelastanut speven todella monelta takaiskulta. Joukkueen pistekärkenä riehuu vanha kettu Sami Koski (2+9) mutta punaisten materiaali on sen verran kova ja laaja, että pisteet jakautuvat joukkueen sisällä hyvin tasaisesti.

Erityis mausteensa otteluun tuo Mikko ja Mika Kohosen kohtaaminen kentällä. Kahden lajilegendan yhteenottoa on odotettu vesi kielellä ja Monnarin lauteet ovat aivan varmasti ääriä myöden täynnä. Itse ottelussa Happee on asetettu suosikiksi ja tätä emme täysin allekirjoita. Vierailla on materiaalietu ja etenkin maalilla Kosonen peittoaa kyllä Tuomalan melko selvästi. Speven kova karvaus voi tuottaa kädettömälle Happee-puolustukselle tänään suuria ongelmia eikä kotijoukkue tänään maalintekokilpaa tule voittamaan. Harjoituskaudella Spv kukisti Happeen 9-8 lukemin eikä samantyylinen lopputulos tänäänkään ylättäisi.

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 13.10

Happee-SPV

SPV +0,5 @1,72 panos 6/10

– Parhaat kertoimet sekä kampanjat
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!