Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon erittäin vaikea kierros pelataan yhdellä varmalla. Neljännen kohteen Minecraft on ollut yli puolet tämän kauden starteistaan kahden parhaan joukossa. Forssassa Olli Koivusen ohjastamana Minecraft otti suvereenin voiton, juosten ensin parijonossa, josta kiertyi kirilenkin alkaessa kuolemanpaikalle. Siitä Minecraft söi keulahevosen aivan murusiksi, karaten suvereeniin voittoon. Nyt vastus näyttää sopivalta ja lähtöpaikka on hyvä.

Avauskohteen rastaaminen aloitetaan Vonkarista, joka teki hurjan juoksun Turussa, vaikka jäikin toiseksi. Kaikissa kauden 11 startissaan Vonkari on ollut kahden parhaan joukossa, keräten peräti 9 voittoa. Vappu-Ukko saa juoksuradan paikan perusmatkalta. Vappu-Ukko ei kaihda kuolemanpaikkaakaan ja on 11% pelattuna hyvä merkki. Virmaan Innon poisjäännin myötä Hallan Poika saa johtaa volttia ja saanee hyvän juoksun. Hallan Poika on vahva hevonen, jolle 3100m matka sopii mainiosti.

Toisessa kohteessa Caviar Creation palaa pieneltä sairauspaussilta, mutta tehtävä näyttää sopivalta suoraan tauoltakin. Juoksu ei 9-radalta epäonnistu kovin helposti, ja lähdön paras hevonen nähdään maalisuoralla voittotaistossa. Wishing Dreams on lupaavan tamman maineessa ja nopeus riittää tässä korkealle. Otetaan tästä varmistus.

Mikäli varaa on, kannattaa kolmas kohde lyödä läpi. Täysin ympäripyöreä lähtö, jossa mikään hevonen ei ole viimeaikoina voitoilla juhlinut. Otetaan vihjeriviin hyviltä lähtöpaikoilta valjakot. Radoilta 1-4 joku pääsee keulaan ja muidenkin juoksut onnistunevat hyvin. Varsinkin One Who Run voisi keulasta olla hyvänä päivänään jopa pitelemätön. Takarivin hevosista Selanne päässee hyvin läpi ja lähelle kärkeä.

Viidennessä kohteessa Antti Teivainen johtaa volttia Muska:n rattailla. Muska on nopea lähtijä, jolla ajettaneen keulasta ja kokomatkan johto on mahdollinen. Tauolta palaava Villeroy vaikuttaa oikein lupaavalta orilta. Voltin kolmonen ei takarivistä hurraa huutoja aiheuta, mutta kuski ( Iikka Nurmonen) vahvistaa. Otetaan vielä lapulle Kiikku’s Giant jolla on myös hankalahko voltin nelonen, mutta ulkopuolella ei ole nyt hevosta. Nämä kolme erottuvat melko selkeästikin muista.

Päätöskohteen suosikki Unique Creation saa tällä kertaa varmistuksia. Lähtöjä aivan pystyyn voittanut Tapio Perttusen ruuna kohtaa tässä monta hyvää hevosta ja voltin vitoselta voi jotain mennä pieleen. Veijo Heiskanen palasi ruotsista suomeen ja kaikki hänen hevosensa ovat olleet oikein mainiossa kunnossa. Celsius Evo oli Vermossa kuolemanpaikalta mainio toinen ja parantanee edelleen. nyt jopa keulajuoksu on mahdollinen. Kova Luokkainen Sahara Sandstorm lähtee 40m pakilta, mutta kolmella kilometrillä se on kunnossa olevalle ruunalle lähinnä muodollisuus. Imakeituptothesky oli tekemässä Turussa kanuuna kiriä, kun laukkasi ainakin varman kakkosen viimeiseen kaarteeseen. Nyt 2% hevosena aivan pakkorasti!!

Lähtö1: 2,6,11

Lähtö2: 6,9

Lähtö3: 1,2,3,4,9

Lähtö4: 9

Lähtö5: 1,9,10

Lähtö6: 1,2,5,12 Vihjerivin hinta: 36e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *