ÅIF ml (ja+rl)

KERROIN

3.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliigan kattavalta kierrokselta tarkempaan syyniin otetaan erittäin tärkeä häntäpäänmittelö Kuopion Welhojen sekä ÅIF:in välillä.

Welhot-ÅIF (klo 18.00)

Kuopion Welhot on muutaman vuoden liigataipaleellaan yllättäneet salibandyväen jokaikinen kerta eikä taikureille kovin ruusuista kautta nyttenkään voi povata. Avausottelussa se haki onnenkantamoisena pisteen Happeeta vastaan mutta tämän jälkeen pisteitä ei joukkueen laariin ole satanut. Aleksi Ahokas ja Riku Tuononen ovat erittäin ohuen materiaalin ainoat valopilkut, joskin nuorista Niko Uurtiosta sekä Mika Rissasesta onkin potentiaalisiksi pelimiehiksi tulevaisuudessa. Maalilla Roni Tuononen on selkeä ykköskassari ja luonnollisti starttaa tähänkin kamppailuun.

ÅIF oli meidän kausiarviossamme aivan hännänhuippuna mutta alkukierrokset ovat osoittaneet ettei sipoolaisryhmä välttämättä ole aivan niin huono kuin mitä ennen kautta povailtiin. Steelersiä vastaan joukkue sössi viiden maalin johdon ja pelitapahtumien valossa tuosta avauskamppailusta olisi myös kuulunut irrota täysi pistepotti matkaan. Tiikerit kaatui pitkän kaavan kautta rankkareilla. TPS murjoi joukkueen viimeksi 4-10, mutta tuosta on turha lähteä vetämään suuria johtopäätöksiä sillä ÅIFin fokus on melko varmasti vain ja ainoastaan ”päävastustajien” kohtaamisissa. Herlin, Kuitunen, Huovinen on selkeä syömähammas ja kakkosvitjassa nuori Oliver Sillanpää pystyy ratkomaan otteluita ennakkoon sarjan heikoimpia nippuja vastaan. Maalivahtikaksikko Puska-Pesonen ei herätä suurta luottoa, mutta toisaalta joukkueen tiivis paketti omassa päässä luonnollisesti helpottaa myös veskareiden työmäärää.

Vastakkain ovat meidän rankingin kaksi heikointa joukkuetta eikä Welhot missään nimessä lähde tähän kertoimien mukaisena suosikkina. ÅIFin inhorealistinen bussi on ollut alkukaudesta myrkkyä ja hyvin todennäköisesti myös erittäin köykäinen Welhot-hyökkäyskin tulee hakkaamaan päätä seinään. Welhot saa kotiedustaan hienoisen edun, mutta kyllä tässä hyvin lähellä ollaan kuuluisaa kolikonheittoa. Kotimainen Veikkaus tarjoaa vieraiden lopullisesta voitosta erittäin makeaa 3,00 kerrointa, jota ei yksinkertaisesti vain voi ohittaa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *