Sport-Kärpät U4.5

KERROIN

1.96
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Me poimimme kupongille tuttuun tapaan kaksi pelikohdetta.

Jukurit-SaiPa (klo 18:30)

Kotijoukkue Jukurit lähtee perjantain kamppailuun sarjan jumbopaikalta. Tämä ei ole sinänsä mikään yllätys, sillä Mikkelin ylpeys rankattiin yleisesti ottaen sarjan hännille. Tekeminen jäällä ei ole kuitenkaan täysin toivotonta.

Jukurit hävisi viikolla Kärpille Oulussa 1-2, mutta joukkue voi ottaa posia hyvästä taistelusta ja niukasta tappiosta. Etenkin, kun sivussa oli useita tärkeitä pelaajia. SaiPa-otteluun Jukureiden kokoonpano onneksi paranee.

Vierasjoukkue SaiPa oli vielä viikko sitten mikkeliläisten seurana pakan pohjilla. Takana on kuitenkin kaksi mahtavaa taisteluvoittoa; ensin kaatui Kärpät Oulussa 0-1, ja tällä viikolla SaiPa nousi 0-2-tappioasemasta 4-3-voittoon KalPan isäntänä.

SaiPan esitys oli tiistaina erittäin taisteleva ja uhrautuva, vaikka joukkue oli lomauttanut hetkeä aikaisemmin valmennusryhmän vuoden loppuun. Valmennusvastuun saanut ex-pelaajakaksikko Ville Hämäläinen & Ville Koho sai rajallisesta materiaalista paljon irti.

Vaikka SaiPa iski neljä maalia KalPan verkkoon, joukkue loi tilanteita varsin vähän. Myös YV-peli oli paikoin luokatonta. Vastakkain on kaksi hyvin rajallisen materiaalin joukkuetta, jotka taistelevat nyt tärkeistä pisteistä. Ottelun maaliodotus on arviomme mukaan hyvin matalalla.

Betsataan alle 4,5 maalia in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Sport-Kärpät (klo 18:30)

Kotijoukkue Sport on tämän kauden Liigassa ensimmäistä kertaa kotijoukkue, sillä vaasalaisten kausi on alkanut hyvin poikkeuksellisella vierasputkella. Sport on pelannut yhdeksän matsia ja kaikki reissussa. Latausta ei varmasti puutu perjantai-illan ottelusta.

Sport on materiaaliltaan yksi sarjan heikompia joukkueita, joten kauden avaus 3-2-4 on siihen nähden hyvä suoritus. Piste per ottelu -saldo 1,33 nostaa Sportin kympin sakkiin. Risto Dufvan suojatit pelaavat kurinalaisesti ja sitoutuneesti materiaalinsa ylärajoilla.

Vierasjoukkue Kärpät oli meidän mielestämme kauden alla yliarvioitu ns. asiantuntijoiden toimesta. Oululaisten tehot lepäsivät jo harjoituskaudella pahasti vain muutaman miehen harteilla. Analyysimme on osunut oikeaan, sillä Kärpät on ollut kaukana Liigan parhaiden tasosta.

Oululaiset pelasivat viime viikolla kaksi rästipeliä; heikko HPK kaatui kotona nihkeästi vasta jatkoajan jälkeen, jota seurasi 0-1-tappio SaiPalle. Tällä viikolla Kärpät kaatoi Jukurit vaivoin maalein 2-1.

Kärppien vierailusta Vaasaan tulee niin ikään vaikea. Uhrautuva ja kurinalainen Sport pistää oululaisten ykkönyrkin ahtaalle, eikä apuja muista ketjuista löydy juuri nyt. Sport on vastaavasti tehnyt vähiten maaleja koko sarjassa, joten kaikki merkit viittaavat vähämaaliseen matsiin.

Betsaamme alle 4,5 maalia in 1,96 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 57 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *