Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon 75-kierros pelataan ainoastaan yhdellä varmalla ja kaksi kohdetta pelataan kahdella hevosella. Varmaksi valikoitui avauskohteen huipputamma Willow Pride. Myrkyn nopeana avaajana Willow Pride napannee keulapaikan kiihdytyksessä ja vetää siitä pikamatkalla maaliin asti.

Toisen kohteen ykkösmerkki on Tiltukka. Markus Dahlströmin tamma on noussut huippukuntoon, mutta varmaksi laukkaherkkää Tiltukkaa ei uskalla pelata. Pienessä lähdössä eturivin Pipareemo, Vappujätkä ja Taistelu Jaska saavat väkisinkin jonkunlaisen juoksun ja ovat ihan mahdollisia menestyjiä.

Kolmas kohde vaikuttaa kahden kaupalta. Midnight Prince ja En Candy Till iskevät yhteen jo kiihdytyksessä. En Candy Till ei menetä mahdollisuuksiaan, vaikka jäisi kuolemanpaikalle. Nämä kaksi erottuvat melko selvästi muista, eikä varmistuksille liene tarvetta.

Myös neljäskohde pelataan kahdella merkillä. Pauhis on ollut voittamaton, kun rattailla on istunut Antti Teivainen. Pauhis on taas lähellä, mutta nyt takaa ilmestyy väsymätön Morison mankeloimaan vierelle. Voiton karkaaminen tämän kaksikon ulkopuolelle olisi iso yllätys. Mikäli yllätystä haluaa tähän hakea, kannattaa lapulle ottaa Haukeli Expressen (4%) ja Veeran Poika(5%).

Viides lähtö pelataan viidellä merkillä. Hetviina jyrää luokallaan korkealle ja on ykkösmerkki, vaikka lähtöpaikka onkin takarivissä voltin vitonen. Kleppe Spödå saa 20m eteen pahimmilta uhkaajilta ja tamma on kunnossa. Lumi-Oosa vaikuttaa erittäin lupaavalta tammalta ja suorittaa tasaisen hyvin. B. Riitu on noussut elämänsä kuntoon ja kuuluu ajoissa peleihin. Lapulle vielä Vennelmon Varma, joka on suuressa lähdössä vahvoilla koska jaksaa kierrellä.

Kuudennessa kohteessa on suuri ylivauhdin vaara, kun eturivissä on useampi nopea avaaja. Takarivin Cover Prince ohittaa kirillään monta, mikäli kiihdytys venyy. Zumu De La Vega on tehnyt parhaat juoksunsa keulasta ja on nytkin ihan mahdollinen keulahevonen. Mr Big Money kuuluu hyvältä paikalta ajoissa peleihin. Yllättäjänä mukaan Fernando Vixi, jolta alustavien tietojen mukaan riisutaan kaikki kengät.

Päätöskohteen ykkösmerkki on aivan hurjaan vireeseen noussut Unique Creation. Peräti 14 voittoa tänä vuonna napannut ruuna vetää keulasta pitkään. Uhka tulee 20m pakilta lähtevät avoimen luokan hevoset. An-Dorra lähtee ajamaan kärkeä kiinni ja kestää kiertelyä. Jätti yllättäjänä mukaan Sahara Sandstorm (2%), jota ei juuri pääse näillä prosenteilla pelaamaan, vieläpä yhdellä mielimatkallaan (2620m).

Lähtö1: 6

Lähtö2: 2,4,5,6

Lähtö3: 1,2

Lähtö4: 5,8

Lähtö5: 6,10,12,13,14

Lähtö6: 3,4,5,9

Lähtö7: 2,13,16 VIhjerivin hinta: 48e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *