Jönköping +2,5

KERROIN

2.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jönköping-Pixbo (klo 20.00)

Jönköpings nappasi viime ottelussaan vihjeemme mukaisesti voiton Höllvikenistä ja täten joukkue on erittäin haastavasta otteluohjelasta huolimatta jälleen erittäin lähellä pudotuspelipaikkaan oikeuttavia sijoituksia. Kuudesta ottelusta JIK on raapinut ainoastaan kaksi voittoa, mutta kuten olemme aiemminkin sanoneet ei joukkueen otteissa kaukalon puolella hirveästi ole moitittavaa. Ykköstykeistä etenkin Otto Weidmanilla on selkeästi varaa parantaa ja Joel Wadstenin jatkaesssa tykkivirettään ei punaisilla pitäisi olla mitään pelkoa ajautua sarjan pohjille. Gustav Jansson on tolppien välissä mies paikallaan ja puolustuksessa uurastanut Emil Nilssen on parhaimmillaan yksi sarjan parhaimpia pelipaikallaan.

Pixbo on alkukauden ollut yksi joukkueista, jota vastaan olemme pelanneet eikä takkia ole ainakaan vielä syytä kääntää ympäri. Wallenstam nauttii edelleen markkinoilla aivan liian suurta arvostusta onnistuneen viime kauden jälkeen eikä kettujen iskukyky ole tänä vuonna lähellekkään samaa luokkaa. Viimeisessä kahdessa ottelussa Pixbo on rallatellut voiton Siriuksesta sekä Habosta todella rajulla 26-8 maalierolla. Linköpingistä naarattu Felix Lanver on osoittautunut erittäin hyväksi kakkosketjun maalitykiksi mutta kyllä joukkue silti elää ja kuolee lähes täysin ykkösvitjansa mukana. Kolmikko Östholm-Fitzell-Benes on alustanut peräti 67% joukkueen osumista. Illan ottelusta pitkään pienistä vaivoista kärsinyt Martin Östholm uupuu kokoonpanosta, joka auttamatta syö valtavasti vieraiden maaliodottamaa. Jon Hedlund on erinomainen valinta tolppien vällin.

Pixbo on ansaittu suosikki illan ottelussa muttei tasoero aivan kertoimien mukainen ole. Jönköpings omaa todella kovan potentiaalin ja parhaimmillaan se haastaa jokaisen joukkueen sarjassa. Pixbo on mielestämme edelleen aivan liian yliarvostettu bookkereiden toimesta ja Östholmin poissaolo on valtava takaisku muuten varsin kapealla materiaalilla operoivalle Wallenstamille. Viimeiseen kolmeen vuoteen Pixbo on kaatanut Jönköpingsin yli kahdella maalilla ainoastaan kahdesti (seitsemän ottelua) ja viimeisissä viidessä keskinäisessä kamppailussa JIK on jopa selkeästi niskan päällä voitoin 4-1. Jönköping ei ilmaisia pisteitä tarjoile ja 2,5 maalin tasoituksella kotijoukkue on suosikki voittamaan. Peleihin nostetaan siis Jönköping +2,5 maalia, jolle tarjoilee oikein mukavan, tasan kahden kertoimen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *