Alaves 1X2

KERROIN

2.6
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantai ja 13. päivä… toivottavasti se ei tarkoita huonoa onnea illan vetoihin! Löysimme pelitarjonnasta kaksi mielenkiintoista kohdetta.

Championship: Charlton-Hull (klo 21:45)

Englannin Championshipissa käynnistyy jo 22. ottelukierros, eli kausi on viikon päästä puolivälissä. Tiistaina ja keskiviikkona pelattiin täysin ottelukierros, joten kaikilla joukkueilla on hieman ylimääräistä rasitusta.

Charlton tulee otteluun kirvelevä, mutta ansaittu tappio, niskassaan. Addicks hävisi tiistaina Huddersfieldille 92. minuutin maalilla 0-1. Joukkue oli xG:n valossa selvästi heikompi, joten maali oli kyllä tuloillaan koko toisen jakson.

Sarjanousija Charlton aloitti kauden erinomaisesti saldolla 4-2-0 ja keikkui vielä syyskuussa aivan kärkisijoilla. Tämän jälkeen joukkue on pelannut 15 ottelua masentavalla 2-3-10 saldolla. Takana on neljä peräkkäistä tappiota, eikä Addicks-puolustus ole pitänyt nollia kahdeksaan otteluun.

Vierailija Hull hävisi tiistaina kärkijoukkue Leedsin vieraana 2-0. Kyseessä oli toinen peräkkäinen vierastappio – tätä edeltävällä reissulla Tigers lahjoitti 3-1 -voiton myös sarjajumbo Barnsleylle. Kokonaisuutena Hull on pelannut viime kuukaudet sarjan keskikastin tahtiin.

Joukkueiden välinen tasoero on varsin hyvin kuvattu ottelun kertoimissa. Maalimäärissä tilanne on kuitenkin toinen.

Charltonin maalimäärät ovat kohonneet selvästi syksyn myötä, kun joukkueen tulostaso on heikentynyt. Peräti 9/11 edellisestä liigapelistä ovat päättyneet vähintään kolmeen maaliin, samoin 4/5 edellistä. Charltonin vastustajat luovat jatkuvasti todella paljon maaliodotusta.

Hull on myös mukavan runsasmaalinen joukkue. Peräti 9/12 ja 4/5 edellistä ottelua ovat päättyneet vähintään kolmen maalin tulokseen. Ei ole mitään syytä epäillä, että joukkueiden trendi katkeaisi perjantaina.

Betsaamme yli 2,5 maalia in 1,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 63%.

La Liga: Alaves-Leganes (klo 22:00)

Espanjan pääsarjassa käynnistyy 17. ottelukierros, eli kauden puoliväli lähestyy myös La Ligassa. Perjantain matsissa on tarjolla reipas value.

Kotijoukkue Alaves nousi Espanjan korkeimmalle sarjatasolle kaudelle 2016/2017. Joukkue on päätynyt joka kerta sijojen 9-14 väliin ja kuuluu tälläkin hetkellä pelivoimaltaan alempaan keskikastiin.

Alaves tulee otteluun kahden tappion putkessa, mutta tuloksia selittävät kovat vastustajat: Real Madrid kotona ja Granada (kova kotijoukkue) vieraissa. Tappio Real Madridille oli vasta toinen koko kauden kotiotteluissa. Toinen selkäsauna on kovaa Sevillaa vastaan 0-1.

Ennen Real-matsia Alaves voitti Valladolidiin 3-0, Celtan 2-0, Mallorcan 2-0 ja pelasi Atletico Madridin kanssa 1-1 -tasapelin. Kauden pisteistä peräti 78% on kerätty kotiyleisön edessä.

Vierasjoukkue Leganes nousi Alavesin tavoin sarjaan kaudelle 2016/2017. Se on rimpuillut putoamisviivan yläpuolella sijoilla 13-17 jokaisella kaudella. Tämä syksy on selvästi heikoin, sillä Leganesin saldo on masentava 2-3-11.

Joukkueen kausi sain pienen valonpilkahduksen viikko sitten, jolloin Celta kaatui kotona 3-2 hyvällä esityksellä. Seurajohto on yrittänyt saada uutta nousu aikaan myös managerinvaihdoksella; Mauricio Pellegrino sai kenkää lokakuun lopussa, ja meksikolaisen Javier Aguirren saldo on 1-2-1 neljästä ottelusta.

Alaves on mielestämme pelivoimaltaan selkeästi parempi joukkue, vaikka Leganes onkin nyt hienoisessa nosteessa. Lisäksi sekä Alaves että Leganes ovat varsin kotiriippuvaisia joukkueita. Leganesin vierassaldo on toistaiseksi 0-2-5 masentavalla maalierolla 3-13.

Kotivoitolle tarjotut kertoimet maistuvat todella hyvin. Betsaamme Alavesia reippaasti in 2,60 kertoimella ja arviolla 47%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *